En dejlig opskrift på bananpinde m. müsli der vækker sanserne.

Bananpinde m. müsli

Bananpinde m. müsli

Rigtig mange børn elsker disse bananpinde med müsli. De synes, at de er sjove at spise – og så er de et hit at være med til at lave i køkkenet.

I opskriften giver jeg et forslag på en dejlige hjemmelavet müsli. Den er til børn over 1 år, da der er sirup i (og børn under 1 år må ikke få sirup og honning). 

Men du kan bruge hvilken som helst müsli. Du behøver ikke lave din egen 🙂 

Vi laver dem ofte, når der er nogle venner med hjemme. Det er både en sjov aktivitet – og et dejligt lille supplement til ulvetimemaden.

Kh Charlotte

 

Bananpinde m. müsli (1 år +)
Opskrift på 4 bananpinde + ca. 4 dl müsli

Du skal bruge:
Müsli:

100 g finvalset havregryn
100 g speltflager
50 g sesamfrø
1 dl chiafrø
1 tsk vaniljepulver
½ tsk stødt kanel (brug ægte kanel. Fx Ceylon kanel)
1 dl akaciehonning
3 spsk kokosolie

(Du kan naturligvis også bruge en færdigblandet müsli!)

4 halve bananer
Peanutbutter
4 halve sugerør

Bland alle de tørre müsli ingredienser sammen i en skål (pånær chiafrøene).
Kom kokosolie og akaciehonning i en gryde og smelt det sammen. Hæld de tørre ingredienser (pånær chiafrøene) ned i gryden til kokos/sukkerblandingen og rør godt rundt!

Kom bagepapir på en bageplade og kom müsliblandingen derpå. Fordel müslien i et tyndt lag ud på bagepapiret. Müslien skal bages i ca. 10-15 min. ved 170 grader i en forvarmet ovn. Du skal huske at røre i muslien jævnligt, ellers brænder det på. Afkøl det og bland chiafrøene i müslien.

Kom lidt af müslien på en flad tallerken. Kom et halvt sugerør i hver banan. Smør peanutbutter på bananerne og rul dem til sidst i müslien.

En dejlig, anderledes måde at servere et lille mellemmåltid på. Hvis du har en aflang bøtte, så kan du endda give den med som mellemmåltid i skolen/børnehaven.

 

Husk at du får over 200 alderstilpassede opskrifter til dit barn i både BABYBITE BOXEN OG BØRNEBITE BOXEN. Nååå ja, så får du også over 20 E-bøger, madplaner, ubegrænset rådgivning, inspirationsvideoer, podcasts, sundhedstemaer og MEGET mere 🙂

Vælg din box her:

 Bookmark and Share
Forrige indlæg
Efterårsmos til baby - hokkaido/kartoffelmos m. karry
Næste Indlæg
Majsmos m. gulerod og kartofler


Læs næste indlæg
Efterårsmos til baby - hokkaido/kartoffelmos m. karry
Hokkaido/kartoffelmos m. karry Mangler du inspiration til, hvad du kan give din baby af skøn efterårsmos, så får du hér...