Er dit barn forkølet? Så er denne is helt perfekt at servere.

Efterårs is

Efterårs is

Jeg kalder denne is for “efterår is” (selv om den er god hele året rundt :-)). Men i efteråret og om vinteren banker forskellige vira ofte på døren, og 11-tallerne hænger (igen igen) ud af vores børns næser. 

Denne efterårs is er helt perfekt, hvis vores børn er lidt sløje (og har feber og evt. hoster meget) – så er det nemlig rart at spise noget kølende. Herudover er isen også fuld af vitaminer og mineraler, som er med til at styrke vores børns immunforsvar. 

Så lav en portion og hav dem klar i fryseren!

Pssst… man kan også spise dem som supplement til morgenmaden 😉

(Opskriften er også blevet bragt i magasinet Vores Børn)

Efterårs is (7 mdr. +)
3-4 ispinde
 

Du skal bruge:
1 håndfuld friske bær (køb gerne dem, du kan få økologiske)
1 banan
1 knivspids frisk ingefær
saft fra 1 økologisk appelsin
1/4 tsk ægte kanel (kan undlades)

Tilbehør
3-4 isforme
3-4 ispinde

 

Skyl bærrene og riv ingefæren. Blend alle ingredienserne til du får en ensartet frugtmasse (jeg bruger stort set altid en stavblender). 

Frugtmassen burde være så fast, at den kan holde ispinden (så den ikke vælter til siden). Hvis det ikke fungerer, så sæt isformene (med frugtmassen i) på frost i ca. 30-35 min, og kom herefter ispinde i isen.

Sæt dem tilbage på køl natten over, og server for dit barn.

 

Husk at du får over 200 alderstilpassede opskrifter til dit barn i både BABYBITE BOXEN OG BØRNEBITE BOXEN. Og der er masser af sunde børneis-opskrifter som du kan fylde fryseren med og have klar til, hvis dit barn bliver sløj.

 

 Bookmark and Share
Forrige indlæg
Halloween jordbær-monstre
Næste Indlæg
[NYHED] Pakkekalender til mor og far


Læs næste indlæg
Halloween jordbær-monstre
Små halloween jordbær-monstre Mine piger syntes faktisk at disse små, søde halloween jordbær-monstre var temmelig uhyggelige!...
LÆKRE ISOPSKRIFTER TIL BØRN