Handelsbetingelser
Forside / Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

Produkter, abonnementer og tjenesteydelser udbydes af Babybite.dk/Charlotte Seeger, Enighedsvej 6D st tv, 2920 Charlottenlund, CVR-nr. 34520208

KONTAKT 
Kontakt os på [email protected]

PRIVATLIVSPOLITIK
Vi videregiver aldrig informationer til tredjepart. Alle informationer vi modtager, behandler vi fortroligt og efter gældende lovgivning.

 

BETALINGSKORT
På Babybite.dk tager vi imod følgende kort: Visa, Mastercard, Eurocard og andre internationale kreditkort.

Alle priser er angivet i danske kroner (DKK) inklusiv moms, medmindre andet er angivet.

 

VAREMÆRKEBESKYTTELSE

BABYBITE.DK er et registreret varemærke tilhørende Charlotte Seeger. Registreringen betyder, at vi har de eksklusive 
rettigheder til brugen af navnet, og at ingen andre uden vores tilladelse må bruge eller registrere samme eller tilsvarende navn forde tilsvarende produkter / aktiviteter.

 

RETTIGHEDER TILHØRENDE BABYBITE.DK

Alle rettigheder til bøger, kurser, foredrag samt alle digitale produkter tilhører Charlotte Seeger og Babybite.dk. Ved køb opnås udelukkende licens til at benytte det købte produkt.

Indholdet må IKKE mangfoldiggøres eller anvendes til andet end personligt brug. Det vil sige, at det ikke er tilladt at sælge, videregive, videresende, kopiere eller forære indhold fra Babybite.dk.

Du må naturligvis godt videresende blogindlæg, nyhedsbreve og andet indhold fra Charlotte Seeger og Babybite.dk, som er offentligt tilgængeligt.

 

KØBSBETINGELSER

KURSER, FOREDRAG ETC.

Når du tilmelder dig et kursus, foredrag el.lign. udbudt af Babybite.dk, så betaler du samtidig for deltagelse, og din plads er hermed garanteret.

Tilmelding til kurser, foredrag etc. kan afbestilles, hvis der er mere end 14 dage til startdato. Babybite.dk opkræver her et administrationsgebyr på 10% af købsprisen. Tilbagebetaling for afmeldt deltagelse mindre end 14 dage før startdato er ikke mulig, heller ikke hvis du er fysisk forhindret i fremmøde. Det er muligt at videregive pladsen til en anden person, hvis du ønsker. Dette skal du dog oplyse os om hurtigst muligt på [email protected]

 

PERSONLIGE KONSULTATIONER
Personlige konsultationer skal aflyses minimum 24 timer før aftalt tid. Ved aflysning med kortere varsel end 24 timer, hæfter du for hele beløbet.

 

ABONNEMENTER
For abonnementer gælder at abonnementsprisen, som oplyst på produktsiden, automatisk bliver trukket for hver abonnementsperiode på det kortnummer, der er angivet ved købet.
Kvittering tilsendes per email umiddelbart efter hvert træk.
Du kan når som helst opsige dit abonnement ved at skrive til [email protected] eller ved at logge ind på din konto og selv opsige abonnementet.
Opsigelsen er øjeblikkelig, og efter opsigelsen vil der ikke blive faktureret eller trukket yderligere. Allerede udstedte fakturaer skal dog stadig betales. Det er dit eget ansvar at ændre betalingsoplysninger, hvis du fx får nyt betalingskort.

 

BØGER

Forsendelsen af bøger sker med PostNord, som vil sørge for levering til den ønskede adresse. Forsendelsesprisen er til PostNords gældende takster. Levering vil normalt ske indenfor 3-5 arbejdsdage.
Ved forsendelse til andre lande end Danmark, må køber påberegne et ekstra fragtbeløb i overensstemmelse med PostNords takster.

Der er 14 dages returret på alle fysiske produkter købt i vores webshop. Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.

Hvis du fortryder dit køb indenfor 14 dage efter, at produktet er modtaget, så kontakt os på [email protected]. Senest 14 dage efter fortrydelsen skal forsendelsen returneres. Omkostninger  i forbindelse med returen skal du selv afholde. Såfremt varen returneres i intakt og ubeskadiget stand tilbagebetales købssummen.  Pengene refunderes automatisk til den konto, du har betalt fra.

 

DIGITALE PRODUKTER (e-BØGER OG LYDFILER)

Digitale produkter er dine til evigt eje, med mindre andet fremgår. Men vi forpligter os ikke til at hoste materialet til evig tid. Det vil sige, at du selv er ansvarlig for download og sikker opbevaring af materialet, herunder backup. Vi lukker dog aldrig ned for din adgang til materialet uden minimum 14 dages varsel. Det påfalder altid køber at vedligeholde sin email, så evt. advarselsmails når frem i tide.

Levering sker som oftest i løbet af få minutter, men i helt særlige tilfælde kan der gå op til tre hverdage.

BEMÆRK: Ved køb af digitale produkter, hvor materialet leveres øjeblikkeligt via email, bortfalder de 14 dages fortrydelsesret.

 

REKLAMATION

REKLAMATION VED KØB AF BØGER

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til Købeloven. Reklamationsretten omfatter fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker altså ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening og/eller ringe vedligeholdelse. Ved reklamation forbeholder Babybite.dk sig retten til at erstatte en beskadiget bog med en ny, fremfor tilbagebetaling af købspris.

 

REKLAMATION VED KØB AF TJENESTEYDELSER

Hvis du er utilfreds med tjenesteydelser købt hos Babybite.dk, så skal du hurtigst muligt kontakte [email protected]

De 2 års reklamationsret sikret i Købeloven frafalder normalt ved køb af tjenesteydelser. Så hvis du oplever utilfredshed med den pågældende tjenesteydelse, skal du hurtigst muligt kontakte os. Du har ret til at få udbedret eventuelle mangler ved tjenesteydelsen, såfremt disse mangler skyldes ydelsens karakter. Denne ret frafalder, hvis der er tale om selvforskyldte omstændigheder, eller andre ydre omstændigheder, som Babybite.dk ikke kan drages til ansvar for efter gældende dansk lov.

 

ANSVARSFRASKRIVELSE VED KØB AF ONLINE PRODUKTER/SERVICEYDELSER

Du er selv ansvarlig for din oplevelse af produktet, hvad angår problemer der relaterer til din netforbindelse, hvorvidt din browser er opdateret til aktuelle version, eller om du har de nødvendige programmer eller applicationer, der gør det muligt at afspille, downloade og læse pdf-filer. Bruger du en tablet eller smartphone, skal du også være opmærksom på de programmer og applikationer, der kræves for at downloade og afspille filer.

Ved køb af e-bøger, skal du have Adobe Acrobat Reader for at kunne åbne filen. Hvis du ikke allerede har Acrobat Reader, kan du hente den gratis her. (http://get.adobe.com/dk/reader/)

 

GENERELLE FORBEHOLD

Informationer og anbefalinger i Babybite.dks produkter, abonnementer og tjenesteydelser bør kun anvendes som informationskilde og bør således ikke anvendes som erstatning for de undersøgelser, behandlinger eller anden form for kontrol, det etablerede sundhedsvæsen tilbyder. Charlotte Seeger kan ikke drages til ansvar for direkte eller indirekte gener, som er opstået efter (mis)brug af indholdet på Babybite.dk.

Hent din E-bog her!