Handelsbetingelser

Handelsbetingelserne gælder ved køb af ydelser, onlineprodukter, medlemskaber, bøger af Babybite.dk/Charlotte Seeger.

Babybite ejes af Charlotte Seeger, Enighedsvej, 2920 Charlottenlund.

Kontaktinfo: info@babybite.dk

CVR-nr. 34520208

 

YDELSER OG PRODUKTER

Babybite/Charlotte Seeger leverer  ydelser som onlinevejledning, onlinekurser, e-bøger, undervisning og medlemskaber i, hvordan forældre kan hjælpe deres børn med at få et godt forhold til mad og måltider.

 

PRIVATLIVSPOLITIK
Vi videregiver aldrig informationer til tredjepart. Alle informationer vi modtager, behandler vi fortroligt og efter gældende lovgivning.

 

BETALING OG LEVERING
På Babybite.dk tager vi imod følgende kort: Visa, Mastercard, Eurocard og andre internationale kreditkort. 

Alle priser er angivet i danske kroner (DKK) inklusiv moms, medmindre andet er angivet. 

Efter købet modtager du en faktura via den email-adresse, som du har oplyst.

Det digitale produkt (og evt. log in-oplysninger) leveres straks efter køb via den oplyste email.

Du er selv ansvarlig for ændring og opdatering af dine betalingsoplysninger (det kan fx være, hvis du får nyt kreditkort). Du kan opdatere/ændre dine oplysninger via et link på din faktura.

 

VAREMÆRKEBESKYTTELSE OG RETTIGHEDER

BABYBITE.DK er et registreret varemærke tilhørende Charlotte Seeger. Registreringen betyder, at vi har de eksklusive rettigheder til brugen af navnet, og at ingen andre uden vores tilladelse må bruge eller registrere samme eller tilsvarende navn for de tilsvarende produkter / aktiviteter.

Alle rettigheder til bøger, kurser, foredrag samt alle digitale produkter tilhører Charlotte Seeger og Babybite.dk. 

Ved køb opnås én licens pr. købte produkt.

Indholdet må ikke anvendes til andet end personligt brug. Det vil sige, at det ikke er tilladt at sælge, videregive, videresende, kopiere eller forære indhold uden af konsultere Babybite/Charlotte Seeger.

 

KURSER, WORKSHOPS, FOREDRAG ETC.

Alle ikke-digitale ydelser som foredrag, workshops og kurser aftales direkte med Charlotte Seeger, herunder pris, tidspunkt og sted.

 

ANSVAR OG FRASKRIVELSE PÅ KURSER OG WORKSHOPS

Al deltagelse er på eget ansvar. Forældre er fuldt ud ansvarlige for at have deres børn under opsyn. Vi tager ikke ansvar for børns leg med redskaber og legetøj. Det er til en hver tid forældrenes eget ansvar, at deres børn ikke putter ting i munden.

 

PERSONLIGE KONSULTATIONER
Personlige konsultationer skal aflyses minimum 24 timer før aftalt tid. Ved aflysning med kortere varsel end 24 timer, hæfter du for hele beløbet.

 

ABONNEMENTER:

Det er muligt at vælge imellem to forskellige abonnementer hos Charlotte Seeger/babybite: Klub Mini og Klub Maxi.

Afhængig af medlemskabet giver det mulighed for at købe en månedlig (løbende), halvårlig eller årlig abonnementsløsning.

Ved tilmelding af abonnement, er der tale om en abonnementsordning, der løber, indtil den opsiges. Den oplyste abonnementspris bliver automatisk trukket for hver abonnementsperiode.

Abonnementet betales enten månedligt, halvårligt eller årligt.

Alle typer af abonnementetsløsninger betales forud.

Kvittering tilsendes pr. email umiddelbart efter hvert træk.

Efter den første betaling vil abonnementet løbende blive fornyet udfra den abonnementsløsning, som er blevet valgt i forbindelse med købet af produktet. (dvs abonnementet automatisk fornyes i form af opkrævning af månedligt, halvårlig eller årlig betaling).

Babybite/Charlotte Seeger fortsætter med at trække betaling, indtil det pågældende abonnementet opsiges.

Der er ingen binding og aftalen kan opsiges når som helst.

Abonnementsbetalingerne refunderes ikke. Det er ikke muligt at få refunderet penge for delvist brugte, ubrugte eller resterende abonnementsperioder.

 

UDMELDELSE:

Abonnementet kan opsiges når som helst.

Abonnementet kan enten opsiges via et link på kundens faktura eller ved at skrive til Charlotte Seeger på info@babybite.dk.

Når abonnementet opsiges, faktureres der ikke yderligere efter opsigelsesdatoen.

Opsiges abonnementet inden perioden, (der er betalt for), udløber, vil abonnementet fortsætte uændret, indtil det udløber.

 

AFBRYDELSE:

Babybite/Charlotte Seeger forbeholder sig retten til, når som helst, at ændre vilkår og betingelser skrevet herinde samt lukke abonnementer og onlinekurser. Ændringer vil dog altid blive annonceret senest 1 måned før ændringerne træder i kraft.

 

E-BØGER OG LYDFILER

Du ejer den e-bog eller lydfil, som du har købt. Men du er selv er ansvarlig for at downloade produktet indenfor eventuelt oplyste tidsrum samt opbevare materialet sikkert.

 

FORTRYDELSESRET PÅ DIGITALE PRODUKTER/YDELSER:

Ved køb af digitale produkter, hvor materialet leveres øjeblikkeligt via email, bortfalder de 14 dages fortrydelsesret. Det gælder derfor både Babybite/Charlotte Seegers onlinekurser, abonnementsløsninger, e-bøger, lydfiler og andre digitale produkter. 

 

REKLAMATION 

Svarer ydelsen ikke til det aftale, skal du kontakte Babybite/Charlotte Seeger straks, og beskrive hvad reklamationen skyldes. Du kan rette henvendelse hej@charlotteseeger.dk.

 

ANSVARSFRASKRIVELSE:

Babybite/Charlotte Seeger kan på ingen måde gøres erstatningsberettiget for direkte eller indirekte tab eller skader ved deltagelse på onlinekurser, i abonnementsklubben, e-bøger og andre digitale ydelser.

Babybite/Charlotte Seeger tager forbehold for tryk, – og prisfejl.

Babybite/Charlotte Seeger er ikke ansvarlig for eventuelle nedbrud på hjemmesiden, problemer der relaterer til kundens netforbindelse, kundens computeropdatering, eller om de nødvendige programmer eller applicationer er indstallerede, der gør det muligt at afspille, downloade og læse pdf-filer og andet materiale fra Babybite/Charlotte Seeger. 

Ligeledes er Babybite/Charlotte Seeger heller ikke ansvarlig for hærværk som fx computervirus og hackerangreb, misbrug af personoplysninger eller andre forhold der er udenfor vores kontrol.

 

Force majeure

Babybite/Charlotte Seeger hæfter ikke for manglende opfyldelse af sine forpligtelser som følge af nogen årsag, som ligger uden for Babybite/Charlotte Seegers kontrol. Dette gælder blandt andet beskadigelse af arbejdsudstyr, brand, vandskader, naturkatastrofer, krig og lignende force majeure-situationer.