Økologiske jordbær er særligt gode. Her kan du læse lidt om hvorfor.
BLOG /

Jordbær uden kemi

Jordbær uden kemi

Det kan godt være lidt svært at finde rundt i hele diskussionen om konventionelle fødevarer versus økologiske fødevarer – og ofte er det et mudret billede, der bliver fremstillet.

Hvad pokker skal man vælge, når man er ude og købe ind? Økologiske fødevarer er jo ofte en del dyrere end de konventionelle, så der er rigtig mange familier, der ikke har råd til at købe 100% økologisk – også selv om man gerne ville.

Jeg er helt klart at den holdning, at vi bør købe økologi, der hvor det er muligt for os. Økonomien sætter en helt naturlig grænse for mange af os. Det nytter ikke noget, at vi dunker os selv i hovedet, fordi vi ikke kan købe alle vores fødevarer økologisk. Lidt er også godt – og man skal starte et sted. Hvis vi sørger for at have en husholdning, hvor vores basisvarer økologiske (fx hvedemel, æg og mælk), så kommer vi rigtig langt – og her kan de fleste være med.

Herudover er der visse fødevarer, som er ekstra vigtige at prioritere økologiske, fordi de er så fulde af sprøjtegifte. Det er fx jordbær (og CITRUSFRUGTER!).

Du kan bl.a. læse denne artikel fra Politiken, hvor de skriver om økologiske jordbær versus konventionelle.

Om man er til økologi eller ej er en personlig sag, og det er vigtigt, at man gør, hvad der føles rigtigt og godt for ens familie.

Jeg har lavet en guide, som hjælper dig til, hvordan du køber økologisk uden at blive ruineret. I guiden finder du også listen over de fødevarer, som er særlig vigtige at købe økologiske.

Guiden finder du i BABYBITE BOXEN og BØRNEBITE BOXEN , (hvor du også finder bunkevis af sundhedstemaer, opskrifter, videoer, E-bøger, ubegrænset rådgivning om dit barns sundhed og spisevaner og meget mere).

 Bookmark and Share
Forrige indlæg
Choko-pop is
Næste Indlæg
Eventyrlige bounty-toppe


Læs næste indlæg
Choko-pop is
Choko-pop is Idag fylder vores ældste datter, Ellie, 6 år, og der har været nedtælling til fødselsdagen i 25 dage :-) Vejret...
LÆKRE ISOPSKRIFTER TIL BØRN