Online Sundhedsbox fyldt med ekspertviden og inspiration om børns sundhed, trivsel og spisevaner

Sundhedsboxen til dit barn lige på trapperne

Sundhedsboxen til dit barn lige på trapperne…

Jeg glæder mig så meget, at mine kinder snart blusser! Jeg har nemlig i lang tid arbejdet på en helt ny ting til dig med børn i alderen 0-6 år.

Projektet hedder Sundhedsboxen.

Det betyder, at du snart kan få fingrene i min online Sundhedsbox, der er fyldt til randen med ekspertviden og inspiration om dit barns sundhed, trivsel og spisevaner (tilpasset dit barns alder). En helt unik box du kan tage med dig overalt – lige gyldigt om du camperer i Sverige, eller om du er hjemme i stuen.

Nedtællingen er startet!

boxeBookmark and Share
Forrige indlæg
Knogleboostende pålæg til dit barn
Næste Indlæg
Om


Læs næste indlæg
Knogleboostende pålæg til dit barn
Knogleboostende pålæg til dit barn Denne opskrift er et hit på mange måder. Den er fuld af de vigtigste mineraler og vitaminer,...