1 til 1 med Charlotte

1 til 1 med Charlotte

1 til 1 med Charlotte

Er du bekymret for dit barns spisevaner og frustreret over de magtkampe det fører til?

Så kig med her!

For rigtig mange forældre oplever, at deres børn på et tidspunkt vil være ramt af udfordringer omkring maden og måltidet. Det kan det være meget frustrerende, bekymrende og uhåndgribeligt, når ens barn rammer disse perioder. Ofte ender måltiderne med at være stressende og med masser af magtkampe imellem forældre og barnet.

Det kan også være rigtig svært at finde ud af, om det bare går over af sig selv – eller om man skal have en hjælpende hånd til at bryde de negative madmønstre, der er opstået.

 

Kan du genkende nogle af dette: 

 • Bliver dit barn mere og mere kræsen?
 • Har dit svært ved at smage på maden?
 • Er dit barn konfliktsøgende under måltidet?
 • Er ukoncentreret under måltidet?
 • Foretrækker dit barn bestemte madtyper (fx. med bestemt konsistens)?
 • Er dit barn særligt sensitivt og har problemer med måltidet?
 • Påvirker det nærværet og måltidssituationen blandt resten af familien?

 

Så vil denne personlige vejledning være noget for dig. 

I over 10 år har jeg forsket i og arbejde med børns spisevaner. Foruden at jeg er uddannet professionsbachelor i Ernæring og Sundhed, er jeg også trænet i metoden SOS Approach to Feeding Therapy, Level 1 (metoden kan du læse om her). Det er en særlig metode, som isærdeleshed tager udgangspunkt i, det store arbejde det er, at spise med alle vores sanser. Metoden er ekstremt effektiv.

Jeg har hjulpet hundredevis af forældre og deres børn med at få rolige og kærlige måltidsmønstre. Du kan læse, hvad andre forældre siger om min metode her.

Den personlige vejledning med mig foregår således:
 • Du får tilsendt et skema, hvor du skal svare på spørgsmål angående dit barns sundhed samt mad og måltidsadfærd. Du skal udfylde skemaet og sende tilbage til mig på mail.
 • Efterfølgende vil du og/eller din partner få en personlig konsultation à 90 minutters varighed i min klinik (det er på Østerbro i København). Det kan også foregår over Skype/Facetime, hvis du hellere vil det. Konsultationerne er uden børn.
 • Her får du skræddersyede redskaber til, hvordan du kan ændre dit barns spisemønster og få kærlige og rolige måltider igen. 

 

Pris 1.199 kr.

 

 

 

 

Praktisk information:

Sted:
Willemoesgade 51
2100 København Ø

Eller

Online på skype eller facetime

 

Tilkøb af opfølningssamtale (foregår telefonisk):

 • 45 minutters telefonsamtale, hvor vi gennemgår, hvordan jeres barns spisesituation har udviklet sig. Denne opfølgning kan typisk være aktuel ca. 1 måned efter forældrevejledningen.

 

Pris 599 kr.Bookmark and Share
Forrige indlæg
Spøgelses-slikkepinde
Næste Indlæg
Professionel hjælp til kræsenhed


Læs næste indlæg
Spøgelses-slikkepinde
Spøgelses-slikkepinde Halloween nærmer sig, og min ældste datter er allerede begyndt at efterspørge sjov halloween mad....
Hent din E-bog her!