Det siger forældrene om Babybites ekspertrådgivning og onlineprodukter.
Forside / Det siger forældrene…

Det siger forældrene…

Hvor er jeg vild med dit “Sådan undgår du magtkampe ved spisebordet”– forløb! Ikke nok med at vi pludselig forstår vores drenge på en helt andet måde (og hvorfor de reagerer som de gør), så virker det altså også! Vores store på 2,5 år spiser aftensmad som aldrig før. Han smager helt frivilligt på det meste og spiser fine portioner, hvor han før har været meget småtspisende ved aftensmaden.  Så tusinde tak” 😍😍
– Mia Gøtze Malmos, deltager på Sådan undgår du magtkampe ved spisebordet
Forløbet har på alle måder været en fantastisk og oplysende rejse. Min søn er hyper sensibel i munden og har ikke mange krafter i munden – det har betydet han ikke alene havde svært ved at spise, men også udviklede en skræk overfor ny mad.
Men den fremtid han blev spået (med en fobi for mad) fortsætter han med at gøre til skamme.
Vi har fået en nysgerrig, modig dreng som tør se, røre og ikke mindst smage på ny mad!
Vi har som familie fundet en ro omkring måltiderne, som vi ikke før havde troet var muligt. Det har gjort en verden til forskel for os som forældre – og ikke mindst vores søn.
– Cecilie Kruse (deltager på Slut med Kræsenhed onlinekurset)
 
Først må jeg bare sige, at din vejledning har gjort en kæmpe forskel i vores lille familie – det har givet en ny ro omkring hele spisesituationen, som virkelig har hjulpet i den positive retning. TAK for støtten og normaliseringen af vores datters udvikling. Vi tror på, at hun nok skal komme efter det. Vi er også blevet meget bedre til at se på hende og på, hvad der rent faktisk fungerer – som bare ikke er skemad i særlig stor grad. Stemningen omkring bordet er tusind gange bedre nu.
Hun er stadig småtspisende, men interesseret og smager på mange forskellige ting. Allerhelst maden fra vores tallerkner 🙂
Mange tak for et lærerigt online-forløb.
– Charlotte (deltager på onlineforløbet “Sådan lærer du din baby at spise “rigtig” mad”
Dit online forløb har givet mig en selverkendelse, der vil have været svær at få på samme måde uden dine ord. Samtidig har det været med til at få mere ro både før, til og efter måltidet, fordi vi har fået nogle redskaber, som kan hjælpe os.
Samtidig har vi fundet ud af at vores dreng ikke er kræsen, men blot har været presset – især af mig som mor, som synes han skulle spise alt. Vi er slet ikke i mål, men vi er rigtig godt på vej takket være dette onlineforløb. Mange tak 🙂
 
– Maria Kristensen (deltager på Slut med Kræsenhed onlinekurset)
Jeg har fået meget ud af kurset. Det har givet mere ro ved måltidet og er blevet mere opmærksom på vores kære Oskar på en positiv måde fordi der er flere ting, som giver mere mening nu. Det er dejligt. Jeg vil helt klart gemme dine lydfiler. Så vil jeg hive dem frem, hvis tingene begynder at spidse til igen. 
Tak for hjælpen!! Tak 🙂 

De bedste hilsner Sisse Hansen (deltager på Slut med Kræsenhed onlinekurset)

 
Jeg har stadig til gode at høre de sidste 2 lydfiler (må jeg indrømme pga ferie.)
Men de ting jeg har hørt ind til nu har virkelig været et wakeup call.
Jeg har flere gange haft både tåre i øjnene og en klump i halsen, netop fordi du har ramt så meget plet med de emner du kommer ind på.
Jeg glæder mig til for alvor at arbejde med de værktøjer (som jeg endnu ikke har hørt).
Men det at få sat ord på lige præcis de ting vi bøvler med har virkelig givet mig mod på at kæmpe videre på min søns præmisser så vi forhåbentligt kan ende med at arbejde sammen og ikke mod hinanden.
Tusind tak for muligheden for at være med.
Jeg glæder mig som en sindsyg til at høre de sidste 2 lydfiler.
De bedste hilsner Britta (deltager på Slut med Kræsenhed onlinekurset)

Mange tak for et lærerigt kursus. Inden var vores måltider ofte en kamp og meget nervepirende. Nu sidder vi alle meget afslappet ved spisebord og hygger os. Tak! Det er nemt at lytte til filerne i stedet for at læse en bog – det har jeg nemlig ikke tid til med de små.

Med venlig hilsen

Christine (deltager på Slut med Kræsenhed onlinekurset)

 

Tak for dit kursus om “kræsenhed”. 

Den første lydfil hørte jeg med tårer i øjnene for endelig var der en der vidste, hvordan det var hjemme hos os og som tilmed kunne hjælpe. Jeg har endelig turde slippe kontrollen med min 5 årige datters mad. Det betyder lige nu, at hun spiser meget lidt om aftenen, men hun har kontrollen. Vi har italesat, at man gerne må røre også selvom man ikke vil smage, og at det er ok at spytte ud. 

Til slut vil jeg sige at denne viden bør ud til alle også sundhedsplejersker og læger.  Min yngste på 2 som elsker mad og vil smage alt og røre alt, nyder også gavn af kurset. Nu øser hun selv op og hun nyder det 🙂

Tusind tak for din hjælp og for at italesætte et problem som læger italesætter som forældrenes hysteri (ihvertfald fald dem vi har mødt). 

Vh. Kirstine (deltager på Slut med Kræsenhed onlinekurset)
Mor til 2 fantastiske piger

Jeg har slugt alle lydfilerne nu, og det har været helt fantastisk!! 
Jeg har en datter på snart 8 år, der allerede har haft gavn af kurset – nu må hun nemlig gerne spytte maden ud igen, hvis hun VIL smage og ikke når hun SKAL smage  Hvis du har brug for det, så anbefaler jeg gerne kurset vidt og bredt – for os har det virkelig været en øjenåbner!”

– Lene Nørby Nielsen (deltager på Slut med Kræsenhed onlinekurset)

Tak for et fantastisk godt kursus! Det har virkelig hjulpet os til at få madglæden og hyggen tilbage til vores måltider, og vores datter har genvundet trygheden ved det at skulle spise

Jeg håber, at mange andre familier kan få lige så stor glæde af kurset, og jeg vil til enhver tid anbefale dig

– Mange hilsner fra Anette (deltager på Slut med Kræsenhed onlinekurset)
Mor til 2 skønne piger

 

Tusind tak for god inspiration til håndtering af mad- og spisesituationer med børn.

Jeg har en datter på to år, som egentlig ikke kan siges at have deciderede spiseudfordringer – i hvert fald ikke udover det sædvanlige. Hun er i høj grad en følelsesmæssig spiser og samtidig en meget selvstændig og lettere skeptisk lille dame. Dette har alligevel givet anledning til nogle magtkampe og frustrationer omkring mad og måltider, og derfor valgte jeg at deltage i kurset – og det har jeg ikke fortrudt.
Jeg har fået en meget bredere forståelse for de udfordringer min datter oplever, når hun skal smage på nye fødevarer, og hvordan jeg bedst muligt kan støtte hende i at overkomme disse udfordringer på en god måde og undgå unødige magtkampe og dårlig stemning. Jeg har også i den grad fået øjnene op for, hvor meget god stemning og hygge omkring måltidssituationer betyder. Kort sagt – rigtig god inspiration og stof til eftertanke.
– Wikki Lund Hansen (deltager på Slut med Kræsenhed onlinekurset)
(Mor til Isabella, 2 år)

“Vores dreng har lige spist broccoli hertil aften… Det er første gang nogensinde. Det er helt vildt! Tak Charlotte, dine værktøjer virker! Jeg er både rørt over din indsigt i de frustrationer, det er at have et “kræsent barn” (som jeg godt ved, at vi ikke må kalde ham længere). Men jeg er også helt overvældet over den forståelset, jeg har fået i mit barns spiseudfordringer. Tak igen! Jeg vil klart anbefale alle med “kræsne børn” at deltage i dette onlineforløb.”

– Hanne Marie Paulsen (deltager på Slut med Kræsenhed onlinekurset)
m
or til Viggo på 4 1/2 år 

Kurset har først og fremmest givet mig forståelse og deraf en afledt ro. Magtkampen om mad hjemme hos os er slut. Nu bruges kræfterne istedet på at skabe hyggelige rammer om måltidet og resultaterne er så småt begyndt at vise sig. Det gjorde ondt at erkende at det faktisk var os der havde et problem, men jeg er glad for at vi fandt ud af det, så vi havde mulighed for at gøre noget ved det. Jeg glæder mig til, stille og roligt, at implementere flere af dine gode råd.
– Mange hilsner  deltager på Slut med Kræsenhed onlinekurset)
Anne Katrine
 

“Tak for et spændende og værdifuldt univers! Tak fordi du inspirerer min hverdag dagligt med lækre opskrifter og al din fantastiske viden om børn og mad.”

– Lærke (medlem af BABYBITE BOXEN)
mor til Teo på 8 mdr 

 

“Hurra! Alene din E-bog “Søde Krudtugler – sunde søde sager til børn” er alle pengene værd. Den reddede lige min datters 1-års fødselsdag med de super lækre opskrifter (som vi faktisk også bruger ofte i weekenderne).”

– Isabella (medlem af TUMLEBITE BOXEN)
mor til Line på 1 1/2 år 

“Du har hjulpet mig utrolig meget i BØRNEBOXEN. Det har været en ret svær tid med opstart af mad til min søn. Det har været en meget frustrerende periode, men du gjorde nemt for mig. Jeg bruger dine råd, hver dag. Og TAK fordi du svarer så hurtigt på mine spørgsmål. Det er rart med professionel og hurtig vejledning.”

– Sonja (medlem af BØRNEBITE BOXEN)
mor til Christian på 8 mdr 

 

Det siger forældrene om Babybite“Vi fik anbefalet Charlotte, fordi vi havde behov for at blive guidet i forbindelse med vores datters spisevaner.
Vores skønne datter på 6 år er særligt sensitiv, og igennem de sidste par år har vi  været ret udfordret omkring maden og måltiderne. Det fylder meget derhjemme, og måltiderne har ofte været forbundet med frustration og afmagt fremfor hygge og nærvær.

“Charlotte har givet os helt konkrete “do’s and dont’s”, som er en super rettesnor for os.”

Charlotte har hjulpet os med at få måltiderne derhjemme til at været hyggelige igen. Hun har givet os fantastiske værktøjer til, hvordan vi kan håndtere vores dejlige pige, når hun har svært ved at overskue maden og måltidet.
Det er stadig ikke helt problemfrit, men vi ved nu, hvordan vi skal takle mange af de spidssituationer, som før ville have gjort måltiderne stressede. Charlotte har givet os helt konkrete “do’s and dont’s”, som er en super rettesnor for os.
Charlotte har ganske enkelt været en fantastisk hjælp.”

– Mette, mor til Emma på 6 år 

 

Det siger forældrene om babybite

Jeg kontaktede Charlotte, da min søn Hugo skulle til at spise fast føde. Idet vi bor i udlandet, fik jeg mange råd fra børnelæger, veninder osv, som umiddelbart stred imod de ting, som jeg havde hørt hjemmefra, så jeg var lidt forvirret.

“Charlotte formåede med sin store professionalisme, forståelse for  babyer og indsigt i det store arbejde, som det er at være mor,
at guide mig helt perfekt.”

Men vigtigst af alt, så var hendes anbefalinger funderet i videnskab og egen erfaring, i stedet for gamle ammehistorier og forældet praksis. Charlotte gjorde det sjovt at lære Hugo at spise fast føde, og hun har meget af skylden for, at min søn i dag spiser med stor velbehag og at der er meget få ting, som han ikke vil spise.

– Anne-Sofie, Mor til Hugo på 1 år