Det siger Forældrene

Herunder kan du læse, hvad nogle af de mange hundrede forældre, jeg har hjulpet gennem årene, siger om mine forløb og medlemsklubber.

Hvor er jeg vild med dit “Sådan undgår du magtkampe ved spisebordet”– forløb! Ikke nok med at vi pludselig forstår vores drenge på en helt andet måde (og hvorfor de reagerer som de gør), så virker det altså også!
Vores store på 2,5 år spiser aftensmad som aldrig før. Han smager helt frivilligt på det meste og spiser fine portioner, hvor han før har været meget småtspisende ved aftensmaden.

Så tusinde tak!

Mia Gøtze Malmos

Deltager på:

Onlineforløbet “Slut med Kræsenhed” har virkelig gjort vores liv lettere på så mange måder.
Jeg vil anbefale alle forældre at hoppe ombord, hvis mad og måltider fylder i familien og hverdagen. Forløbet giver så meget indblik, viden, forståelse og redskaber som er nemme at gå til. Jeg ville ønske dette onlineforløb fandtes for mange år siden, det ville have skånet os for mange frustrationer, diskussioner, tid og penge gennem årene.

Læs hele Tina historie her.

Tina Løvgreen

Deltager på:

(NB: Link til CharlotteSeeger.dk)

Charlotte har skabt et magisk og appetitligt univers, hvor måltidet, gøres til noget rart, hyggeligt og nærværende for vores børn. Der ligger stor anerkendelse i at møde børnene præcis, hvor de er.

Babybite gør helt sikkert en forskel for børnefamilier og bidrager til nysgerrighed og god stemning omkring maden. Fantastisk!

Malene Borum Pedersen

BørneBite Boxen er så inspirerende! Den har hjulpet os til meget gladere måltider. Og vores datter på 3 år elsker Charlottes opskrifter.

Helle

Først må jeg bare sige, at din vejledning har gjort en kæmpe forskel i vores lille familie – det har givet en ny ro omkring hele spisesituationen, som virkelig har hjulpet i den positive retning. TAK for støtten og normaliseringen af vores datters udvikling.
Stemningen omkring bordet er tusind gange bedre nu.
Mange tak for et lærerigt online-forløb!

Charlotte

Tak for et spændende og værdifuldt univers i BabyBite Boxen! Tak fordi du inspirerer min hverdag dagligt med lækre opskrifter og al din fantastiske viden om børn og mad.

Lærke

Forløbet har på alle måder været en fantastisk og oplysende rejse. Min søn er hyper sensibel i munden og har ikke mange krafter i munden – det har betydet han ikke alene havde svært ved at spise, men også udviklede en skræk overfor ny mad.
Men den fremtid han blev spået (med en fobi for mad) fortsætter han med at gøre til skamme.
Vi har fået en nysgerrig, modig dreng som tør se, røre og ikke mindst smage på ny mad!
Vi har som familie fundet en ro omkring måltiderne, som vi ikke før havde troet var muligt. Det har gjort en verden til forskel for os som forældre – og ikke mindst vores søn.

Cecilie Kruse

Dit online forløb har givet mig en selverkendelse, der vil have været svær at få på samme måde uden dine ord. Samtidig har det været med til at få mere ro både før, til og efter måltidet, fordi vi har fået nogle redskaber, som kan hjælpe os.
Samtidig har vi fundet ud af at vores dreng ikke er kræsen, men blot har været presset – især af mig som mor, som synes han skulle spise alt. Vi er slet ikke i mål, men vi er rigtig godt på vej takket være dette onlineforløb. Mange tak 🙂

Maria Kristensen

Jeg har fået meget ud af kurset. Det har givet mere ro ved måltidet og er blevet mere opmærksom på vores kære Oskar på en positiv måde fordi der er flere ting, som giver mere mening nu. Det er dejligt. Jeg vil helt klart gemme dine lydfiler. Så vil jeg hive dem frem, hvis tingene begynder at spidse til igen.
Tak for hjælpen!! Tak 🙂

Sisse Hansen

Jeg har stadig til gode at høre de sidste 2 lydfiler (må jeg indrømme pga ferie.)
Men de ting jeg har hørt ind til nu har virkelig været et wakeup call.
Jeg har flere gange haft både tåre i øjnene og en klump i halsen, netop fordi du har ramt så meget plet med de emner du kommer ind på.
Jeg glæder mig til for alvor at arbejde med de værktøjer (som jeg endnu ikke har hørt).
Men det at få sat ord på lige præcis de ting vi bøvler med har virkelig givet mig mod på at kæmpe videre på min søns præmisser så vi forhåbentligt kan ende med at arbejde sammen og ikke mod hinanden.
Tusind tak for muligheden for at være med.
Jeg glæder mig som en sindsyg til at høre de sidste 2 lydfiler.

Britta