FAQ - Ofte stillede spørgsmål
Forside / FAQ – Ofte stillede spørgsmål

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Det kommer an på, hvilken BOX du vælger. BABYBOXEN og TUMLINGEBOXEN koster 89 kr/mdr. (dvs. under 3 kroner om dagen). BØRNEBOXEN koster 129 kr./mdr. (dvs. ca. 4 kroner om dagen). Det synes vi egentligt selv er ret billigt!
Det er fordi, den har mere indhold. I BØRNEBOXEN finder du alt indholdet fra BABYBOXEN og TUMLINGEBOXEN plus en masse mere inspiration til børn helt op til 6 år.
Det kommer lidt an på, hvilken box, du vælger, for hver af de tre boxe er tilpasset barnets specifikke alder og varierer derfor også lidt i indhold. Men hver Sundhedsbox giver dig bl.a. fuld adgang til ubegrænset eksperthjælp, bunker af inspiration, den nyeste sundhedsforskning, sundhedstemaer, tips og tricks mod kræsenhed, et hav af sunde, ernæringskorrekte opskrifter, videoer, podcasts, rabatkoder og meget meget mere.
Nej, det gør du ikke. Dette er en online Sundhedsbox, som giver dig adgang til et helt unikt online sundhedsunivers. Og DET er smart! For denne form for box, kan du rent faktisk tage med dig overalt og den fylder ingenting (udover hvad din mobil, tablet eller computer fylder). Er du og familien på ferie i Rom, og har du for eksempel pludselig brug for at vide, hvad du gør ved dit barns dårlige mave. Så har du altid hjælpen lige ved hånden.
Dit abonnement fornyes automatisk hver måned på dén givne dag, du har tilmeldt dig. Dvs. har du købt adgang til en bestemt BOX d. 4/10, så vil du faktureres d. 4. i hver måned.
Alle tre Sundhedsboxe (BABYBOXEN, TUMLINGEBOXEN og BØRNEBOXEN) bliver automatisk fornyede hver måned. Det nævner vi bl.a. også på ordreblanketten, men nogle gange sker det, at det bliver overset. Dit abonnement bliver fornyet hver måned, fordi rigtig mange brugere er trætte af, selv at skulle huske at fornye medlemsskabet hver måned. I en travl hverdag glemmer man det, og det er SÅ ærgerligt, når man nu lige igen havde glædet sig til næste måneds sundhedsoverraskelser. Du kan naturligvis opsige dit abonnement, når som helst. Det er ikke bindende!
Øv bøv, vi er super kede af, at du forlader os. Men det er naturligvis helt ok - det vigtigste er du er tilfreds og glad. Du kan opsige dit abonnement når som helst. Her er, hvad du skal gøre: 1) Gå ind på din konto (personikonet i øverste højre hjørne) 2) Vælg "Din konto" 3) Klik på "Dine abonnementer" 4) Klik herefter på dét, som du gerne vil ændre (fx opsige dit abonnement).
Du kan betale med Visa, MasterCard, American Express, JCB, Discover, and Diners Club.
Det er heldigvis nemt. Du skal blot bruge "glemt kode" funktionen, indtaste din email, og så får du et nyt kodeord tilsendt.