Det siger Forældrene

Herunder kan du læse, hvad nogle af de mange hundrede forældre, jeg har hjulpet gennem årene, siger om mine forløb og medlemsklubber.

Jeg har slugt alle lydfilerne nu, og det har været helt fantastisk!!
Jeg har en datter på snart 8 år, der allerede har haft gavn af kurset – nu må hun nemlig gerne spytte maden ud igen, hvis hun VIL smage og ikke når hun SKAL smage 🙂 Hvis du har brug for det, så anbefaler jeg gerne kurset vidt og bredt – for os har det virkelig været en øjenåbner!”

Lene Nørby Nielsen

Tak for et fantastisk godt kursus! Det har virkelig hjulpet os til at få madglæden og hyggen tilbage til vores måltider, og vores datter har genvundet trygheden ved det at skulle spise

Jeg håber, at mange andre familier kan få lige så stor glæde af kurset, og jeg vil til enhver tid anbefale dig

Anette

Tusind tak for god inspiration til håndtering af mad- og spisesituationer med børn.

Jeg har en datter på to år, som egentlig ikke kan siges at have deciderede spiseudfordringer – i hvert fald ikke udover det sædvanlige. Hun er i høj grad en følelsesmæssig spiser og samtidig en meget selvstændig og lettere skeptisk lille dame. Dette har alligevel givet anledning til nogle magtkampe og frustrationer omkring mad og måltider, og derfor valgte jeg at deltage i kurset – og det har jeg ikke fortrudt.
Jeg har fået en meget bredere forståelse for de udfordringer min datter oplever, når hun skal smage på nye fødevarer, og hvordan jeg bedst muligt kan støtte hende i at overkomme disse udfordringer på en god måde og undgå unødige magtkampe og dårlig stemning. Jeg har også i den grad fået øjnene op for, hvor meget god stemning og hygge omkring måltidssituationer betyder. Kort sagt – rigtig god inspiration og stof til eftertanke.

Wikki Lund Hansen

Vores dreng har lige spist broccoli hertil aften… Det er første gang nogensinde. Det er helt vildt! Tak Charlotte, dine værktøjer virker! Jeg er både rørt over din indsigt i de frustrationer, det er at have et “kræsent barn” (som jeg godt ved, at vi ikke må kalde ham længere). Men jeg er også helt overvældet over den forståelset, jeg har fået i mit barns spiseudfordringer. Tak igen! Jeg vil klart anbefale alle med “kræsne børn” at deltage i dette onlineforløb.

Hanne Marie Paulsen

Kurset har først og fremmest givet mig forståelse og deraf en afledt ro. Magtkampen om mad hjemme hos os er slut. Nu bruges kræfterne istedet på at skabe hyggelige rammer om måltidet og resultaterne er så småt begyndt at vise sig. Det gjorde ondt at erkende at det faktisk var os der havde et problem, men jeg er glad for at vi fandt ud af det, så vi havde mulighed for at gøre noget ved det. Jeg glæder mig til, stille og roligt, at implementere flere af dine gode råd.

Anne Katrine

Tak for et spændende og værdifuldt univers! Tak fordi du inspirerer min hverdag dagligt med lækre opskrifter og al din fantastiske viden om børn og mad.

Lærke

Vi fik anbefalet Charlotte, fordi vi havde behov for at blive guidet i forbindelse med vores datters spisevaner.
Vores skønne datter på 6 år er særligt sensitiv, og igennem de sidste par år har vi været ret udfordret omkring maden og måltiderne. Det fylder meget derhjemme, og måltiderne har ofte været forbundet med frustration og afmagt fremfor hygge og nærvær.

“Charlotte har givet os helt konkrete “do’s and dont’s”, som er en super rettesnor for os.”

Charlotte har hjulpet os med at få måltiderne derhjemme til at været hyggelige igen. Hun har givet os fantastiske værktøjer til, hvordan vi kan håndtere vores dejlige pige, når hun har svært ved at overskue maden og måltidet.
Det er stadig ikke helt problemfrit, men vi ved nu, hvordan vi skal takle mange af de spidssituationer, som før ville have gjort måltiderne stressede. Charlotte har givet os helt konkrete “do’s and dont’s”, som er en super rettesnor for os.
Charlotte har ganske enkelt været en fantastisk hjælp.

Mette

Jeg kontaktede Charlotte, da min søn Hugo skulle til at spise fast føde. Idet vi bor i udlandet, fik jeg mange råd fra børnelæger, veninder osv, som umiddelbart stred imod de ting, som jeg havde hørt hjemmefra, så jeg var lidt forvirret.

“Charlotte formåede med sin store professionalisme, forståelse for babyer og indsigt i det store arbejde, som det er at være mor,
at guide mig helt perfekt.”

Men vigtigst af alt, så var hendes anbefalinger funderet i videnskab og egen erfaring, i stedet for gamle ammehistorier og forældet praksis. Charlotte gjorde det sjovt at lære Hugo at spise fast føde, og hun har meget af skylden for, at min søn i dag spiser med stor velbehag og at der er meget få ting, som han ikke vil spise.

Anne-Sofie