Om Charlotte & Babybite.dk

Om Charlotte & Babybite.dk… og nu også charlotteseeger.dk

Så længe jeg kan huske tilbage, har jeg interesseret mig for mad. Jeg kan tydeligt huske, at jeg allerede som 12 årig sad og læste i store opslagsværk om vitaminer og mineraler derhjemme.

Mad og madens betydning for vores krop og sind har altid været min store passion.

Det afspejler sig naturligvis også i min uddannelse. Jeg er uddannet PBA i Ernæring og Sundhed med speciale i Human Ernæring.  Herudover er jeg trænet i metoden “Senquential Oral Sensory (S.O.S) approach to feeding therapy”.

I mit arbejde med børns spisevaner anvender jeg hovedsageligt mit speciale i S.O.S Approach to Feeding Therapy sammen med the Satter division of responsibility in feeding (sDOR) som Ellyn Satter Institute står bag. Dette giver en helt unik tilgang til spiseudfordringerne, hvor der bl.a. fokuseres på at give børnene kontrollen over deres mad.

Desuden har jeg i mere end 10 år forsket i børns spisevaner og generelle sundhed på ét af Danmarks største forskningsinstitutter.

 

BABYBITE.DK OG NU… CHARLOTTESEEGER.DK

I 2011 stiftede jeg Babybite.dk og nu også hjemmesiden charlotteseeger.dk, som har fokus på børn op til 10 år +.
I mere end 15 år har hjulpet forældre med få en nemmere og sundere hverdag – og med særligt fokus på at hjælpe forældre med at lære deres børn at få gode og glade spisevaner. At få masser af madmod og madglæde. Det er nemlig ikke altid det bare kommer af sig selv – det er en rigtig svær opgave for vores børn at lære at skulle spise. 

 

Det handler ikke kun, om det vores børn kommer i munden. Det handler ligeså meget om kærligheden, trygheden og nærværet omkring spisebordet

 

Det første jeg hjælper forældre med er, at det er vigtigt at have fokus på det fulde billede, når vi taler mad og måltider. Det handler ikke kun om det vores børn kommer i munden. Det handler ligeså meget om kærligheden, trygheden og nærværet omkring spisebordet. Hvis børn ikke er trygge i omgivelserne, hvis deres sanser ikke er ordentligt regulerede og de ikke er trygge ved maden, der står foran dem – så bliver der ikke spist noget.

Når vores børn skal lære at spise, handler det derfor om meget andet end blot maden. Jeg føler mig utrolig heldig at være på denne madrejse sammen med forældrene og deres børn.

I dagligdagen hjælper jeg hundredevis af forældre i mine onlineuniverser. Du kan hoppe se endnu flere af mine onlineprodukter og onlinekurser  på charlotteseeger.dk.

 

Jeg skriver også en del artikler og udvikler mange opskrifter  for magasiner og aviser. I 2015 udgav jeg bogen “Magiske Måltider”, som er en vidunderlig inspirationskogebog til, hvordan man kan lave kreativ med med sine børn.

Herudover har jeg nogle skønne samarbejder med bl.a. bObles, magasinet Vores Børn m.m.

 

Tusind tak fordi du læser med.

Jeg håber at kunne inspirere dig og familien til en nemmere hverdag med glade børnemaver.

Kærligst
Charlotte
Specialist i babyer og børns spisevaner, forfatter og stifter af charlotteseeger.dk og Babybite.dk
PBA i Ernæring og Sundhed.
Trænet i Senquential Oral Sensory (S.O.S) approach to feeding 

 

 

Del dette indhold:

Facebook
LinkedIn
E-mail