Shop side | babybite.dk

BABYBITE BOXEN

149 DKK pr. mdr.

BABYBITE BOXEN den perfekte startpakke til forældre med en baby i huset fra 0-12 mdr. BABYBITE BOXEN giver adgang til et kæmpe onlinebibliotek, hvor omdrejningspunktet er om babys sundhed, madvaner og generelle trivsel.

BABYBITE BOXEN giver dig bl.a. adgang til 28 ugers helt unikke og specialudviklede madplaner til baby fra 4-11 mdr, bunker af opskrifter til baby og resten af familien, E-bøger, hjælp til sarte babymaver, guide til kærlige søvnrytmer, ubegrænset onlinerådgivning og meget mere.

BABYBITE BOXEN er til dig, som gerne vil have professionel viden om din babys sundhed, trivsel og spisevaner – og du har selvfølgelig adgang til boxen 24 timer i døgnet.


BØRNEBITE BOXEN

149 DKK pr. mdr.

Vil du have de bedste print-ud madplaner til ulvetime/eftermiddagsmaden? Har du et kræsent barn? Savner du børnevenlige opskrifter til dit barn (og hele familien)? Savner du inspiration til rolige og glade måltider?

BØRNEBITE BOXEN er et unik onlinebibliotek med over 500 siders opskrift- og sundhedsinspiration. Du har ubegrænset adgang til boxen 24 timer i døgnet.

BØRNEBITE BOXEN er til dig, som gerne vil have professionel viden om dit barns sundhed og spisevaner.

 


Slut med Kræsenhed - et onlineforløb for forældre

499 DKK pr. mdr.

Er du konstant bekymring, om dit barn får nok at spise?
Kender du også til følelsen af magteløshed over ikke at kunne forstå og hjælpe dit barn?
Er du også frustreret over at dit barn IGEN ikke gider at spise sin mad?
Har du også dårlig samvittighed over de evige skænderier over aftensmaden?

Så er dette onlineforløb noget for dig. Her får du nemlig professionel rådgivning og bunker af værktøjer til, hvordan du kan hjælpe dit barn med at få gode spisevaner.

Jeres måltider vil ændre sig for altid.


Hent din E-bog her!