Shop side | babybite.dk
Forside / Shoppen / Shop side
*/ ?>

Babybiteboxen

199 DKK pr. mdr.

BABYBITE BOXEN den perfekte startpakke til forældre med en baby i huset fra 0-12 mdr. BABYBITE BOXEN giver adgang til et kæmpe onlinebibliotek, hvor omdrejningspunktet er om babys sundhed, madvaner og generelle trivsel.

BABYBITE BOXEN giver dig bl.a. adgang til 28 ugers helt unikke og specialudviklede madplaner til baby fra 4-11 mdr, bunker af opskrifter til baby og resten af familien, E-bøger, hjælp til sarte babymaver, guide til kærlige søvnrytmer, ubegrænset onlinerådgivning og meget mere.

BABYBITE BOXEN er til dig, som gerne vil have professionel viden om din babys sundhed, trivsel og spisevaner – og du har selvfølgelig adgang til boxen 24 timer i døgnet.


Sådan undgår du magtkampe ved spisebordet

495 DKK pr. mdr.

OBS – PRISEN ER ET ENKELTBELØB (OG IKKE PR. MDR!)

Dette er et onlineforløb til dig med et barn fra 1-10 år.
Du kan starte onlineforløbet allerede idag.

Er måltiderne en kampzone?
Er du træt af frustrationer og skæld ud?
Ønsker du at I bare kan hygge jer – og at dit barn spiser noget mere?

Så er dette onlinekursus perfekt til dig til dig. 

Du får i alt 21 transformerende videoer, hvor Charlotte giver dig redskaberne til, hvordan du kan skabe hyggelige og kærlige måltider – uden frustrationer og skæld ud.

Du har adgang til onlineforløbet i 6 måneder, og kan se/lytte med, når du har lyst på din mobil, tablet eller computer.

Underviseren på dette onlineforløb er Specialist i børns spisevaner og indehaver af Babybite.dk, Charlotte Seeger, som er PBA i Ernæring og Sundhed samt certificeret i metoden “SOS Approach to Feeding Therapy” (lev 1).

NB Du kan betragte dette forløb som “light” udgaven af det populære “Slut med Kræsenhed” forløb (som er tilgængeligt 2 gange om året).