Shop side | babybite.dk

BABYBITE BOXEN

89 DKK pr. mdr.

BABYBITE BOXEN den perfekte startpakke til forældre med en baby i huset fra 0-12 mdr. BABYBITE BOXEN giver adgang til et kæmpe onlinebibliotek, hvor omdrejningspunktet er om babys sundhed, madvaner og generelle trivsel.

BABYBITE BOXEN giver dig bl.a. adgang til 28 ugers helt unikke og specialudviklede madplaner til baby fra 4-11 mdr, bunker af opskrifter til baby og resten af familien, E-bøger, hjælp til sarte babymaver, guide til kærlige søvnrytmer, ubegrænset onlinerådgivning og meget mere.

BABYBITE BOXEN er til dig, som gerne vil have professionel viden om din babys sundhed, trivsel og spisevaner – og du har selvfølgelig adgang til boxen 24 timer i døgnet.


TUMLEBITE BOXEN

89 DKK pr. mdr.

TUMLEBITE BOXEN er et kæmpe onlinebibliotek med over 300 siders opskrift – og sundhedsinspiration om din tumling i alderen 1-3 år.

I TUMLEBITE BOXEN finder du alt lige fra ugentlige ulvetime/eftermiddagsmad madplaner, ekspertråd om dit barns sundhed og spisevaner, børnevenlige opskrifter, E-bøger, madpakkeinspiration, ubegrænset onlinerådgivning og meget, meget mere.

TUMLEBITE BOXEN er udviklet til dig, der har en tumling i huset og ønsker en nem hverdag med mest mulig sundhed – og mere overskud til dit barn.


BØRNEBITE BOXEN

129 DKK pr. mdr.

Vil du have de bedste print-ud madplaner til ulvetime/eftermiddagsmaden? Har du et kræsent barn? En baby der skal igang med skemaden? Savner du børnevenlige opskrifter til både baby, tumling og barn? Ønsker du ubegrænset online rådgivning?

BØRNEBITE BOXEN er et unik onlinebibliotek med over 500 siders opskrift- og sundhedsinspiration. Denne box er perfekt, hvis du både har en baby og et større barn i huset (fra 0-6 år).

BØRNEBITE BOXEN er til dig, som gerne vil have professionel viden om din baby og dit større barns sundhed, trivsel og spisevaner.

Og du har selvfølgelig adgang til boxen 24 timer i døgnet!


BABYMAD

39 DKK pr. mdr.

Et slaraffenland af lækre opskrifter til baby fra 4-12 måneder!

Babybites unikke BABYMAD-univers er til dig, der savner inspiration til lækre og sunde opskrifter på babymad.

Her finder du både opskrifter på: Mos, grød, fingermad, aftensmad, lækre is, bagværk, pålæg etc.

Hver tirsdag kommer der nye opskrifter – alt sammen for kun 39 kr. pr. mdr!


Slut med Kræsenhed - et onlineforløb for forældre

349 DKK pr. mdr.

UDSOLGT – NYT HOLD STARTER TIL FORÅRET

Er du konstant bekymring, om dit barn får nok at spise?
Kender du også til følelsen af magteløshed over ikke at kunne forstå og hjælpe dit barn?
Er du også frustreret over at dit barn IGEN ikke gider at spise sin mad?
Har du også dårlig samvittighed over de evige skænderier over aftensmaden?

Så er dette onlineforløb noget for dig. Her får du nemlig professionel rådgivning og bunker af værktøjer til, hvordan du kan hjælpe dit barn med at få gode spisevaner.

Jeres måltider vil ændre sig for altid.


Hent din E-bog her!