Shop side | babybite.dk

Babybiteboxen

149 DKK pr. mdr.

BABYBITE BOXEN den perfekte startpakke til forældre med en baby i huset fra 0-12 mdr. BABYBITE BOXEN giver adgang til et kæmpe onlinebibliotek, hvor omdrejningspunktet er om babys sundhed, madvaner og generelle trivsel.

BABYBITE BOXEN giver dig bl.a. adgang til 28 ugers helt unikke og specialudviklede madplaner til baby fra 4-11 mdr, bunker af opskrifter til baby og resten af familien, E-bøger, hjælp til sarte babymaver, guide til kærlige søvnrytmer, ubegrænset onlinerådgivning og meget mere.

BABYBITE BOXEN er til dig, som gerne vil have professionel viden om din babys sundhed, trivsel og spisevaner – og du har selvfølgelig adgang til boxen 24 timer i døgnet.


BØRNEBITE BOXEN

149 DKK pr. mdr.

Vil du have de bedste print-ud madplaner til ulvetime/eftermiddagsmaden? Har du et kræsent barn? Savner du børnevenlige opskrifter til dit barn (og hele familien)? Savner du inspiration til rolige og glade måltider?

BØRNEBITE BOXEN er et unik onlinebibliotek med over 500 siders opskrift- og sundhedsinspiration. Du har ubegrænset adgang til boxen 24 timer i døgnet.

BØRNEBITE BOXEN er til dig, som gerne vil have professionel viden om dit barns sundhed og spisevaner.


Sådan undgår du magtkampe ved spisebordet

495 DKK pr. mdr.

OBS – PRISEN ER ET ENKELTBELØB (OG IKKE PR. MDR!)

Dette er et onlineforløb til dig med et barn fra 1-10 år.
Du kan starte onlineforløbet allerede idag.

Er måltiderne en kampzone?
Er du træt af frustrationer og skæld ud?
Ønsker du at I bare kan hygge jer – og at dit barn spiser noget mere?

Så er dette onlinekursus perfekt til dig til dig. 

Du får i alt 21 transformerende videoer, hvor Charlotte giver dig redskaberne til, hvordan du kan skabe hyggelige og kærlige måltider – uden frustrationer og skæld ud.

Du har adgang til onlineforløbet i 6 måneder, og kan se/lytte med, når du har lyst på din mobil, tablet eller computer.

Underviseren på dette onlineforløb er Specialist i børns spisevaner og indehaver af Babybite.dk, Charlotte Seeger, som er PBA i Ernæring og Sundhed samt certificeret i metoden “SOS Approach to Feeding Therapy” (lev 1).

NB Du kan betragte dette forløb som “light” udgaven af det populære “Slut med Kræsenhed” forløb (som er tilgængeligt 2 gange om året). 


Sådan lærer du din baby at spise

395 DKK pr. mdr.

OBS – PRISEN ER ET ENKELTBELØB (OG IKKE PR. MDR!)

Dette er et onlineforløb til dig med en baby i huset (4-12 mdr).
Du kan starte forløbet allerede idag.

Overgangen fra mælk til “rigtig mad” er ikke altid lige nem. 
Frustrationerne kan hurtigt melde sig hos alle parter, hvis baby ikke udviser interesse for maden, som man havde håbet.

I dette onlineforløb guider Charlotte dig igennem alle babys madfaser  – ligefra skemad til fingermad til familiemad. 

Du har adgang til materialet i 8 uger, og du bestemmer selv i hvilket tempo, du vil tage det. På den måde kan du tilpasse det helt perfekt til din babys alder og udvikling. 

Underviseren på dette onlineforløb er Ernæringsspecialist og indehaver af Babybite.dk, Charlotte Seeger, som er PBA i Ernæring og Sundhed samt certificeret i metoden “SOS Approach to Feeding Therapy” (lev 1).


LÆKRE ISOPSKRIFTER TIL BØRN