En himmelsk mango/kokos is (12 mdr.+)
Opskrift 4 mellemstore is
Du skal bruge:
1 moden mango
1 dl kokosmælk (brug helst ikke light)
1 spsk sirup
3 spsk hakket chokolade
Saft fra 1 appelsin
80 g chokolade (bruges til overtræk af isene)
Skær mangokødet fri for sten og skræl og kom det i en skål. Tilsæt kokosmælk, sirup og saften fra 1 appelsin. Blend til ismassen har en ensartet konsistens. Hak ca. 20 g chokolade og bland det i ismassen.
Fordel ismassen i 4 isforme og kom en ispind i hver af dem. Lad dem køle natten over.
Når isene er frosset, laver du et vandbad og smelter chokoladen. Hæld evt. chokoladen over i et glas – så er det nemmere at dyppe isene, så de får en pæn overflade. Lad chokoladen størkne og nyd isene med det samme.
TIP: Hvis du ikke vil spise isene lige med det samme, kan du komme noget bagepapir i fryseren og lægge isene derpå, indtil de skal spises.
Få alle opskrifter for under 3, 50 kroner om dagen
Gør som over 1000 andre forældre – vælg din box herunder og få adgang til over 500 siders sundheds, -og opskriftinspiration (alt sammen tilpasset dit barns alder) 🙂
Du kan vælge din box herunder.
