Hjemmelavet koldskål uden æg

Hjemmelavet koldskål uden æg

Er der noget bedre en hjemmelavet koldskål på en varm sommerdag? Jeg kan huske, at jeg altid valgte koldskål til aftensmad, når jeg fik lov til at vælge menuen til aftensmaden, da jeg var lille. Og sjovt nok er det helt det samme, mine børn vælger, når de får lov til at vælge aftensmad om sommeren.

Denne opskrift er helt fantastisk – en ægte smag af sommer og barndomsminder.

Hjemmelavet koldskål uden æg (1 år+)
Opskrift på 4 familieportioner

Du skal bruge:
400 g friske jordbær
1/2 vaniljestang
3 dl creme fraiche 5%
3 dl kærnemælk
2 dl tykmælk
40 g rørsukker

Flæk vaniljestangen, skrab kornene ud og kom dem i en skål. Pisk ymer, sukker, vaniljekorn, kærnemælk og creme fraiche godt sammen – pisk gerne med en elpisker. Skyl jordbærerne og kom dem i en seperat skål. Blend dem med en stavblender til de er fint purerede. Bland jordbærpureen i skålen med de andre ingredienser og pisk grundigt i ca. 1 minut.

Så er denne calciumbombe klar til servering!

 

Husk at du i BABYBITE BOXEN og BØRNEBITE BOXEN får masser af opskrifter på vidunderlige sommeropskrifter til dit barn (som naturligvis alt sammen er tilpasset dit barns alder).

 

Del dette indhold:

Facebook
LinkedIn
E-mail