Prøv den populære isvaffel - og tag gerne dit barn med i køkkenet!
BLOG /

Sådan serverer du en isvaffel til frokost

Sådan serverer du en isvaffel til frokost

Denne mad er jo ikke ligefrem noget, man giver med i madpakken. Men det er en super hyggeligt frokostidé, når I spiser frokost sammen i weekenden eller i ferien.

Den er MEGET nem at lave (og én af de mest populære opskrifter fra min bog “Magiske Måltider”). Spørg dit barn om han/hun vil være med til at lave den – børn plejer at elske denne mad 🙂

 

Isvaffel med æg og tomat


Du skal bruge:

2-3 skiver hårdkogt æg
2 skiver agurk
1 skive tomat
1 blåbær
Mayonnaise som pynt
Peber som pynt
1 skive rugbrød

 

Skær rugbrødet som en vaffel.

Del ægget i skiver og læg skiftesvis æg, agurk, tomat lige over rugbrødet (så det ligner iskugler).

Pynt med mayonnaise, blåbær og peber.

Så er den klar til servering!

 



Bookmark and Share




Forrige indlæg
Hjemmelavet koldskål uden æg
Næste Indlæg
Hvad er kræsenhed?






Læs næste indlæg
Hjemmelavet koldskål uden æg
Hjemmelavet koldskål uden æg Er der noget bedre en hjemmelavet koldskål på en varm sommerdag? Jeg kan huske, at jeg altid...