Hjemmelavet nøddesmør (1 år +)
Til denne opskrift skal du bruge:
200 g hasselnødder
2 spsk sirup
50 g mørk chokolade
2/3 dl lunkent (kogt) vand
Forvarm ovnen på 180 grader og rist hasselnødderne på en bradepande i ca. 8-10 minutter – indtil de er helt tørre. Pas endelig på, at de ikke brænder på. Lad dem afkøle en smule og fjern, hvad du kan, af skallen på hasselnødderne.
Blend hasselnødderne i en foodprocessor i ca. 10 minutter – indtil det bliver en cremet masse. De kan godt sætte sig fast undervejs i blenderkniven, så vend løbende hasselnøddemassen med en kniv eller ske, så blenderen får fat i dem alle.Tilsæt resten af ingredienserne og blend til nutellaen bliver ensartet i konsistensen.
Hæld din hjemmelavede Nutella på et steriliseret glas.
OBS Hvis dit barn er under 1 år og skal spise med, skal du bruge 20 g sukker i stedet for sirup.
Prøv BØRNEBITE BOXEN for under 3 kroner om dagen!
Mere end 1100 forældre drager allerede nytte af min store viden omkring babyer og børns spisevaner og sundhed.
Jeg har nemlig bl.a. udviklet et helt særligt onlineunivers (BABYBITE BOXEN og BØRNEBITE BOXEN), hvor du kan blive holdt kærligt i hånden, imens du kan lade dig inspirere omkring dit barns madvaner, sundhed og trivsel ved hjælp af:
- Over 150 opskrifter specialudviklet til børn
- E-bøger (bl.a. Energitæt mad, Kræsne børn og 15 andre bøger)
- Madplaner
- podcasts
- videoer
- artikler
- ubegrænset brevkasse-rådgivning
- fast rabat til skønne webshops
- OG så får du adgang til en overraskelse HVER måned.