Glutenfri quinoakage

Glutenfri quinoakage (1 år +)1 aars kage
Opskrift på 1 mellemstor kage

 

Du skal bruge:

10 dadler
4 æg
50 g ren kakao
3 spsk blød kokosolie
50 g smør
2 1/2 dl kogt quinoa
1 tsk bagepulver
1 tsk vaniljepulver

Glasur:

2 dl flormelis
3 -5 spsk koldt vand

 

Skyl quinoaen og kog den efter anvisning på posen og lad den herefter køle af.
Fjern stenene fra dadlerne. Smelt kokosolien og blend kokosolie, æg og dadler sammen.

Tilsæt den kogte quiona, kakao, vanilje -og bagepulver og blend noget mere. Smelt smøret, lad det afkøle en smule og rør det sammen med resten af kageblandingen.

Kom kagedejen i en bageform (25 cm i diameter) i klædt bagepapir og bag kagen i en forvarmet ovn ved 175 grader i ca. 25 minutter. Hold øje med kagen undervejs, da der er stor forskel på ovne.

Bland flormelis og vand og kom glasuren på kagen, når den er HELT afkølet. Pynt med fx frysetørret hindbær eller kokosmel (eller hvad dit barn foretrækker)

Kan holde sig i ca. 3 dage på køl.

Har du lyst til hverdagsinspiration omkring jeres familiemåltider?  

I mine online maduniversers Klub Maxi får du i hvert univers adgang til over 200 dejlige opskrifter til familien. Og så får du helt unik viden og inspiration til, hvordan du skaber hyggelige familiemåltider og masser af madglæde hos dine børn.

Du kan læse meget mere om Klub Maxi lige her.

Del dette indhold:

Facebook
LinkedIn
E-mail