Kanelhapsere – et dejligt mellemmåltid

Kanelhapsere – et dejligt mellemmåltid

Ak ja… mellemmåltider. Hvad skal man NU finde på at servere – det føles som om, at man har været igennem hele repertoiret!

Bare rolig! Her får du opskriften på verdens bedste kanel-hapsere, der er perfekte til både madpakken og ulvetimen. Juhuuu! 😀

Undlad siruppen – og så kan din baby spise med fra 8 mdr+.

Kh Charlotte

 

Kanelhapsere
ca. 6 stk

Du skal bruge:

1 moden banan (gerne én med brune pletter på skrællen)

1 æg

2 spsk sirup (undlad siruppen, hvis dit barn er under 1 år)

1 tsk  kanel (brug ægte kanel, fx Ceylon kanel)

1 tsk bagepulver

1 dl havregryn

1/2 dl mel

 

Blend banan, æg og sirup sammen til en ensartet masse.

Hæld det i en skål og tilsæt resten af ingredienserne. Rør godt rundt!

Kom bagepapir på en bageplade og form 6 små hapsere med en spiseske.

Bag kanel-hapserne i en forvarmet ovn ved 175 grader i ca. 10 minutter (tjek løbende om de er færdige – der er stor forskel på ovne).

Værså’go’ – 6 skønne mellemmåltidssnacks! 🙂

 

Giv din baby masser af madglæde med Klub Mini – kun 275 kr. 

Er du også en smule usikker på, hvordan du giver din baby den bedste start på overgangsmaden? Og hvordan du giver din baby masser af madglæde?

Så fortvivl ikke. For jeg hjælper og støtter dig på hele babys madrejse 🙂

I Klub Mini får du adgang til hele spiseuniverset i 6 måneder for kun 275 kr. (du udmeldes automatisk).

I KLUB MINI FÅR DU:

  • Over 200 specialudviklede opskrifter
  • Et kæmpe fingermad-galleri
  • Madplaner til baby 4-11 mdr
  • Ekspertviden 

Læs mere lige her:

 

Del dette indhold:

Facebook
LinkedIn
E-mail