Kanelhapsere – et dejligt mellemmåltid

Kanelhapsere – et dejligt mellemmåltid

Ak ja… mellemmåltider. Hvad skal man NU finde på at servere – det føles som om, at man har været igennem hele repertoiret!

Bare rolig! Her får du opskriften på verdens bedste kanel-hapsere, der er perfekte til både madpakken og ulvetimen. Juhuuu! 😀

Undlad siruppen – og så kan din baby spise med fra 8 mdr+.

Kh Charlotte

 

Kanelhapsere
ca. 6 stk

Du skal bruge:

1 moden banan (gerne én med brune pletter på skrællen)

1 æg

2 spsk sirup (husk at undlade siruppen, hvis dit barn er under 1 år!)

1 tsk  kanel (brug helst ægte kanel, fx Ceylon kanel)

1 tsk bagepulver

1 dl havregryn

1/2 dl fintsigtet rugmel

 

Blend banan, æg og sirup sammen til en ensartet masse.

Hæld det i en skål og tilsæt resten af ingredienserne. Rør godt rundt!

Kom bagepapir på en bageplade og form 6 små hapsere med en spiseske.

Bag kanel-hapserne i en forvarmet ovn ved 175 grader i ca. 10 minutter (tjek løbende om de er færdige – der er stor forskel på ovne).

Værså’go’ – 6 skønne mellemmåltidssnacks! 🙂

 

Del dette indhold:

Facebook
LinkedIn
E-mail