Kanelhapsere – et dejligt mellemmåltid
Ak ja… mellemmåltider. Hvad skal man NU finde på at servere – det føles som om, at man har været igennem hele repertoiret!
Bare rolig! Her får du opskriften på verdens bedste kanel-hapsere, der er perfekte til både madpakken og ulvetimen. Juhuuu! 😀
Undlad siruppen – og så kan din baby spise med fra 8 mdr+.
Kh Charlotte
Kanelhapsere
ca. 6 stk
Du skal bruge:
1 moden banan (gerne én med brune pletter på skrællen)
1 æg
2 spsk sirup (husk at undlade siruppen, hvis dit barn er under 1 år!)
1 tsk kanel (brug helst ægte kanel, fx Ceylon kanel)
1 tsk bagepulver
1 dl havregryn
1/2 dl fintsigtet rugmel
Blend banan, æg og sirup sammen til en ensartet masse.
Hæld det i en skål og tilsæt resten af ingredienserne. Rør godt rundt!
Kom bagepapir på en bageplade og form 6 små hapsere med en spiseske.
Bag kanel-hapserne i en forvarmet ovn ved 175 grader i ca. 10 minutter (tjek løbende om de er færdige – der er stor forskel på ovne).
Værså’go’ – 6 skønne mellemmåltidssnacks! 🙂