Når TV 2 ringer…

Når TV 2 ringer…

 

Da jeg igår sad og rettede de sidste ting igennem på november måneds E-bog til Sundhedsboxen, ringede TV 2 pludselig til mig. Det har de gjort før, men denne gang var det ikke i forbindelse med Go’ Morgen Danmark.

De ville gerne ud og filme mig lave sjov halloween-mad til børn – og de ville være hos mig i løbet af en times tid.
Lad mig bare sige det sådan, at jeg fik en smule travlt. Der var ikke lang tid til at børnene skulle hentes fra børnehave, jeg havde ikke købt ind til retterne (for jeg vidste jo ligesom ikke, at TV 2 ville komme på besøg), jeg skulle liiiiige rydde lidt op etc.

Men det lykkedes. TV 2 kom forbi og filmede til Halloween, og det var både sjovt og (u)hyggeligt:-) Resultatet er blevet til en minivideo på 1 minut og 10 sekunder (kogt ned fra ca. 1 1/2 times optagelse!)

Jeg fik linket til videoen idag (bedre sendt end aldrig), så nu har du lidt inspiration til næste år 😉

Du kan se videoen herunder (videoen med mig og mine opskrifter kommer længere nede i artiklen. Det er videoen med græskaret lavet af gulerødder).

Realistic metallic Play Button (round). Isolated on white background. Illustration.

Del dette indhold:

Facebook
LinkedIn
E-mail