Opskrift på raw brownie guf - nem, lækker og rig på zink og magnesium

Raw brownie guf

Raw brownie guf (1 år +)
Opskrift til 1 lille tærteform

Du skal bruge:
1/2 dl græskarkerner

100 g mandelmel
30 ren kakao (dvs. uden sukker)
9 dadler
Saft fra 1/2 appelsin
1 spsk sirup
50 g hvid eller mørk chokolade (kan undlades)
Pynt efter eget valg

Sådan gør du:
Blend græskarkernerne til fint græskarmel. Fjern stenen fra dadlerne. Hvis dadlerne er meget hårde, skal du lægge dem i blød i kogende vand i ca. 10 minutter inden brug og herefterdræne dem fra vand.

Blend græskarkernemel, mandelmel, dadler, kakao, sirup og appelsinsaft, indtil du får en jævn, cremet browniedej.

Fordel dejen i en lille tærteform med bagepapir i bunden og pres dejen godt ned i formen.

Stil brownien på køl i ca. 30 minutter.

Lav et vandbad og smelt chokoladen heri. Fordel chokoladen over brownien og pynt med fx spiselige blomster, kokosmel eller frysetørret hindbær.

En kage som er dejlig rig på mineralerne zink og magnesium.

Opbevares i kølesskabet og holder sig i ca. 3-4 dage.

Har du lyst til hverdagsinspiration omkring jeres familiemåltider?  

I mine online maduniverser Babybite Boxen og Børnebite Boxen får du i hvert univers adgang til over 200 dejlige opskrifter til familien. Og så får du helt unik viden og inspiration til, hvordan du skaber hyggelige familiemåltider og masser af madglæde hos dine børn.

Du kan læse meget mere om de to maduniverser lige her.

 

 



Bookmark and Share




Forrige indlæg
Tilberedning af modermælkserstatning
Næste Indlæg
Probiotika til dig og dit barn






Læs næste indlæg
Tilberedning af modermælkserstatning
Tilberedning af modermælkserstatning   Hygiejnen er afgørende i forbindelse med tilberedning af modermælkserstatning....