Hokkaido/kartoffelmos m. karry
Mangler du inspiration til, hvad du kan give din baby af skøn efterårsmos, så får du hér én af dem! Nemlig denne dejlige hokkaido/kartoffelmos m. karry.
Den smager helt vidunderligt, og så er den milde krydrede smag rigtig god for sin babys rejse i at bruge sanserne, når han/hun spiser.
Mosen kan både fintpureres, moses med en gaffel, bruges som fingermad OG laves som tilbehør til familieaftensmaden (i så fald øger du blot ingredienserne så det passer til antal personer og undlader MME ;-)) . Total win, win og win 😀
Rigtig god fornøjelse.
Kh Charlotte
Hokkaido/kartoffelmos m. karry (6 mdr.+)
ca. 2 portioner
Du skal bruge:
1/4 hokkaido
1 æble
3 mellemstore kartofler
1/4 tsk stødt karry
1 tsk fedtstof pr portion
0,5 dl færdigblandet MME eller modermælk pr. portion
Skær skrællen fra hokkaidoen og skær hokkaidoen i mellemstore tern. Skræl kartoflerne og skær dem i mellemstore tern. Skræl skræl æblet, fjern kernehuset og skær den i tern.
Kom frugt og grønt i et ovnfast fad og drys karry og en smule olie ud over. Vend maden i olien.
Bag maden ved 185 grader i en forvarmet ovn i ca. 20-25 minutter.
Server maden så det passer til dit barns tyggeevne.
TIP det er oplagt at bage en torskefilet, rødspættefilet, kyllingefilet eller andet sammen med grøntsagerne. Du kan blot lægge kødet/fisken ovenpå grøntsagerne i det ovnfaste fad og lade den bage med.
Giv din baby masser af madglæde fra starten…
Har du brug for inspiration til, hvad du kan give din baby af milde begynder-opskrifter, der er dejlige for maven? Eller er du utryg ved at skulle starte op med skemaden? Eller fingermaden?
Jeg har udviklet et helt særligt online spiseunivers til din baby (og dig). I KLUB MINI kan du blive holdt kærligt i hånden, imens du kan lade dig inspirere omkring din babys madvaner og spisning ved hjælp af:
- Over 200 opskrifter specielt udviklet til baby (og familien)
- Madplaner
- Et kæmpe fingermad-galleri
- Artikler
- Et Q&A opslagsværk
- Og meget mere