Tinas historie

Tinas historie

Tina Løvgreen, 
Deltager på Slut med Kræsenhed onlineforløbet

 

“Vi har i mange år kæmpet med det de fleste kalder kræsenhed og småtspisende børn. Det har fyldt rigtig meget i familien, vores parforhold og socialt.

Det har virkelig været hårdt og svært, for min mavefornemmelse har altid sagt at der lå mere under end ‘bare’ kræsenhed. Selvom vi har været forbi en del fagpersoner ifb med vores datters spiseudfordringer, har det aldrig givet det vi søgte, og ikke de store forbedringer.

Så da jeg ‘faldt’ over onlineforløbet “Slut med kræsenhed”, var jeg egentlig ved at hoppe videre pga ordet ‘kræsenhed’. Vi havde allerede været så meget igennem, men til mit held læste jeg alligevel videre.
Da jeg læste Charlottes beskrivelser faldt en kæmpe sten fra mit hjerte! ENDELIG var der én, der forstod, at det kunne være mere end bare kræsenhed.

Det var som om hun skrev bare til os, og hvordan det var hjemme ved os. Jeg vidste jeg måtte melde mig til, og til en fantastisk pris.

Forløbet giver så meget indblik, viden, forståelse og redskaber som er nemme at gå til.
Når jeg reflektere over det, har mine børn faktisk ‘vist os vejen’ flere gange, men jeg forstod ikke, -nok allermest fordi man har opdragelse med sig fra ens barndom og samfundets normer, hvad der er rigtig og forkert.

“Jeg ville ønske dette onlineforløb fandtes for mange år siden. Det ville have skånet os for mange frustrationer, diskussioner, tid og penge gennem årene, og ikke mindst haft tro på vi håndterede det rigtigt.”

Forløbet gav også mulighed for at både min mand og jeg fik de samme redskaber, så vi kunne sætte fælles linjer. På den måde vidste vi, at vi anvendte den rigtige og samme tilgang begge to og ikke famlede i blinde.

Det har gjort vores liv lettere på så mange måder, og jeg vil anbefale alle at hoppe ombord, hvis mad og måltider fylder i familien. Der er så meget god viden og redskaber som alle forældre med madudfordringer hos deres børn burde have med det samme de opstår.”

 

Kh Tina & Patrick

Du kan læse mere om Slut med Kræsenhed onlineforløbet her.Bookmark and Share
Forrige indlæg
Madens forskellige stadier
Næste Indlæg
Chokolademuffins


Læs næste indlæg
Madens forskellige stadier
Madens forskellige stadier  Vores babyer er ret seje! Billedet som du ser her, viser de forskellige...