Et lille stykke rabarber-himmel

Et lille stykke rabarber-himmel
Opskrift til 2 mellemstore tærteforme

 

Du skal bruge:
415 g rabarber (eller brug i stedet 450 g. æble i tern – svarer til 4-5 stk)

150 g brun farin
Korn fra 1 vaniljestang
1 tsk majsstivelse
120 g smør
1 1/2 dl havregryn
1 1/2 dl hvedemel
60 g sukker
75 g marcipan

 

Sådan gør du:
Skær rabarberne i skiver à ca. 1 cm tykkelse (hvis du bruger æbler, så skræl dem, inden du skærer den i tern). Bland dem med brun farin, vaniljekorn samt majsstivelse. Kom bagepapir i hver af de ildfaste fade og fordel rabarber (eller æble)blandingen i hver af dem.

I en skål blander du smør, havregryn, mel, sukker og marcipan. Ælt grundtigt – gerne med fingrene.

Smuldr blandingen over rabarberne (eller æblerne).
Bag hver tærte ved 175 grader i en forvarnet ovn i ca. 25 minutter (eller til tærterne er gyldne).

Spis med yoghurt naturel eller creme fraiche til.

 

Få over 500 siders opskrift – og sundhedsinspiration i Babybites unikke boxe. Vælg din box herunder – mere end 539 familier gør det allerede 🙂

Del dette indhold:

Facebook
LinkedIn
E-mail