Gå ikke glip af opskriften på denne is…

Gå ikke glip af opskriften på denne is…

Så er det igen blevet tid til at fylde Babybites Boxe op med lækkerier og masser af viden om dit barns sundhed og spisevaner (inklusiv en fuldstændig vidunderlig opskrift på brombæris med chokoladeovertræk).

Jeg har glædet mig til denne måned! 🙂 For selv om det stadig er en smule koldt, så burde varmen altså snart være på vej. Ik’? 🙂

 

Babybites unikke sundhedsboxe byder i maj måned på følgende godter:

BABYBITE BOXEN: En helt ny Fingermads-kategori under opskrifter. En kategori fuld af skønne opskrifter på fingermad, som både kan spsies derhjemme – men som også er super gode at tage med på tur!

I forbindelse med denne nye kategori, har jeg skrevet en artikel om “Den første fingermad”. Hvad skal man have for øje, når ens barn begynder på fingermaden, og hvilken mad er god at starte ud med.

Der er også en skøn opskrift på hindbær/jordbær is (med kokos), som baby kan gumle på allerede fra 7 mdr.

 

BØRNEBITE BOXEN: Hold nu fast… for jeg tror måske, at jeg har lavet verdens bedste is til børn (og voksne) 😉 Den er bestemt ikke helse-agtig, men den er fuld af brombær og appelsin og god for sjælen på rigtig mange måder 🙂 Isen er en brombæris med chokoladeovertræk, og den lover jeg dig, at du ikke vil gå glip af (du kan se et billede af isen i toppen af dette blogindlæg). 

Herudover har jeg skrevet en artikel om, hvorfor børn har så svært ved at sidde stille og koncentrere sig om aftensmaden. Dette problem oplever mange forældre, og det er der en rigtig god grund til. Jeg fortæller dig hvorfor dit barn kan have det lidt svært i forbindelse med aftensmaden i artiklen – og hvad du kan gøre ved det. 

Og hvad med lækre, hjemmelavede bounty-toppe? De er perfekte at lave med børnene – blandt andet fordi det er en rigtig god øvelse for deres sanser (især taktil/følesansen) at ælte bountymassen med fingrene. 

 

Rigtig god maj måned til dig og familien.

Kh
Charlotte

 

Pssst… du kan vælge den box, der passer til dit barns alder lige herunder

 

 

Del dette indhold:

Facebook
LinkedIn
E-mail