Lækre, nemme bruschetta
Bruschetta er noget af det, vi rigtig godt kan lide herhjemme. En slags mini-pizza uden alligevel helt at være det.
Vi laver primært bruschetta, når vi har lidt halv-kedelige boller tilbage, som vi ikke rigtig ved, hvad vi ellers skal bruge til (udover hjemmelavede croutoner – det er også lækkert).
Men selv halv-kedelige, tørre boller kan få magien tilbage, når de laves om til bruschetta 🙂 Denne opskrift, som du får herunder, er en sikker vinder hos pigerne (og de voksne) herhjemme!
Lækre, børnevenlige bruschetta
4 familieportioner
Du skal bruge:
4 boller (brug dem, der er blevet lidt tørre og kedelige)
1 dåse hakkede tomater
3 spsk tomatpuré
1/2 løg
1 fed hvidløg
Parmaskinke
Mozzarella eller anden favoritost
Pynt med frisk basilikum efter de har været i ovnen
Hak løg og hvidløg og steg dem gyldne i lidt olie. Tilsæt hakkede tomater og tomatpuré og lad det simre i et par minutter. Blend tomatsaucen og lad den simre i yderlige 5 minutter under jævnlig omrøring.
Halver bollerne og smør dem med den færdige tomatsauce. Det må gerne være et lidt tykt lag. Kom parmaskinke og mozzarella på bollerne.
Bag bollerne ved 180 grader i en forvarmet ovn i ca. 8-10 minutter.
Pynt bruschettaerne med friske basilikumblade.
Pssst… hvis det skal gå hurtigt, så kan du også købe en færdiglavet pizzasauce.
Husk at du i Babybites unikke onlinebibliotek BABYBITE BOXEN og BØRNEBITE BOXENS bl.a. finder bunker af opskrifter specielt udviklede til børnefamilier.
Du kan læse mere herunder og vælge den box, der passer til netop dit barns alder.