Hindbærsnitter

Hindbærsnitter
Opskrift til ca. 8-10 mellemstore stykker

Du skal bruge:
Dejen
300 g mel
200 g smør
100 g flormelis
2 æggeblommer

Fyld
7 spsk hindbærmarmelade

Glasur
400 g flormelis
en sjat vand

Sådan gør du:
Skær smørret i små fine stykker og kom dem i en skål. Tilsæt mel og flormelis og ælt nu gerne med fingrene. Når smørret er helt findelt tilsætter du æggeblommerne. Du skal røre – i lang tid! Til sidst samler dejen sig!

Del dejen i to portioner og pres dem lidt ud  på hver deres stykke bagepapir.
Lad dem stå et koldt sted i ca. 1 time.

Tænd ovnen på 175 °C.

Rul den ene dej ud i ca. 25 x 30 cm og bag den i ovnen i ca. 12 min. Imens den er i ovnen, gør du den anden dej klar. Samme procedure.
Lad begge kagestykker køle af på en rist. Lav imens glasuren – husk ikke at tilsætte for meget vand. Lidt af gangen, indtil den har den rette konsistens (den må ikke være for flydende).

Nu skal hindbærsnitterne samles: smør hindbærmarmeladen ud på det ene kagestykke og læg det andet ovenpå. Kom glasuren ovenpå den samlede kage og pynt evt. med lidt krymmel.

Skær de færdige hindbærsnitter i den størrelse, du ønsker.

Velbekomme.

Har du lyst til hverdagsinspiration omkring jeres familiemåltider?  

I mine online maduniversers Klub Maxi får du i hvert univers adgang til over 200 dejlige opskrifter til familien. Og så får du helt unik viden og inspiration til, hvordan du skaber hyggelige familiemåltider og masser af madglæde hos dine børn.

Du kan læse meget mere om Klub Maxi lige her.

Del dette indhold:

Facebook
LinkedIn
E-mail