Hindbærsnitter

Hindbærsnitter
Opskrift til ca. 8-10 mellemstore stykker

Du skal bruge:
Dejen
300 g mel
200 g smør
100 g flormelis
2 æggeblommer

Fyld
7 spsk hindbærmarmelade

Glasur
400 g flormelis
en sjat vand

Sådan gør du:
Skær smørret i små fine stykker og kom dem i en skål. Tilsæt mel og flormelis og ælt nu gerne med fingrene. Når smørret er helt findelt tilsætter du æggeblommerne. Du skal røre – i lang tid! Til sidst samler dejen sig!

Del dejen i to portioner og pres dem lidt ud  på hver deres stykke bagepapir.
Lad dem stå et koldt sted i ca. 1 time.

Tænd ovnen på 175 °C.

Rul den ene dej ud i ca. 25 x 30 cm og bag den i ovnen i ca. 12 min. Imens den er i ovnen, gør du den anden dej klar. Samme procedure.
Lad begge kagestykker køle af på en rist. Lav imens glasuren – husk ikke at tilsætte for meget vand. Lidt af gangen, indtil den har den rette konsistens (den må ikke være for flydende).

Nu skal hindbærsnitterne samles: smør hindbærmarmeladen ud på det ene kagestykke og læg det andet ovenpå. Kom glasuren ovenpå den samlede kage og pynt evt. med lidt krymmel.

Skær de færdige hindbærsnitter i den størrelse, du ønsker.

Velbekomme.

Over 1000 forældre har allerede valgt deres onlinebox

Fra kun 3 kroner om dagen for du adgang til et medlemsunivers med inspiration om dit barn sundhed, – og spisevaner.
Du får bl.a. adgang til:

  • Over 200 opskrifter specialudviklet til dit barn
  • E-bøger (bl.a. Glade ulvetimeunger, Energitæt mad, Kræsne børn og 15 andre bøger)
  • podcasts
  • videoer
  • artikler
  • ubegrænset brevkasse-rådgivning
  • fast rabat til skønne webshops
  • Masser af overraskelser HVER måned.

 

Kom og vær med – du kan vælge din box lige herunder:

Del dette indhold:

Facebook
LinkedIn
E-mail