Hindbærsnitter
Opskrift til ca. 8-10 mellemstore stykker
Du skal bruge:
Dejen
300 g mel
200 g smør
100 g flormelis
2 æggeblommer
Fyld
7 spsk hindbærmarmelade
Glasur
400 g flormelis
en sjat vand
Sådan gør du:
Skær smørret i små fine stykker og kom dem i en skål. Tilsæt mel og flormelis og ælt nu gerne med fingrene. Når smørret er helt findelt tilsætter du æggeblommerne. Du skal røre – i lang tid! Til sidst samler dejen sig!
Del dejen i to portioner og pres dem lidt ud på hver deres stykke bagepapir.
Lad dem stå et koldt sted i ca. 1 time.
Tænd ovnen på 175 °C.
Rul den ene dej ud i ca. 25 x 30 cm og bag den i ovnen i ca. 12 min. Imens den er i ovnen, gør du den anden dej klar. Samme procedure.
Lad begge kagestykker køle af på en rist. Lav imens glasuren – husk ikke at tilsætte for meget vand. Lidt af gangen, indtil den har den rette konsistens (den må ikke være for flydende).
Nu skal hindbærsnitterne samles: smør hindbærmarmeladen ud på det ene kagestykke og læg det andet ovenpå. Kom glasuren ovenpå den samlede kage og pynt evt. med lidt krymmel.
Skær de færdige hindbærsnitter i den størrelse, du ønsker.
Velbekomme.
Over 1000 forældre har allerede valgt deres onlinebox
Fra kun 3 kroner om dagen for du adgang til et medlemsunivers med inspiration om dit barn sundhed, – og spisevaner.
Du får bl.a. adgang til:
- Over 200 opskrifter specialudviklet til dit barn
- E-bøger (bl.a. Glade ulvetimeunger, Energitæt mad, Kræsne børn og 15 andre bøger)
- podcasts
- videoer
- artikler
- ubegrænset brevkasse-rådgivning
- fast rabat til skønne webshops
- Masser af overraskelser HVER måned.
Kom og vær med – du kan vælge din box lige herunder: