Sådan laver du pålægschokolade, der bl.a. ligner stjerner og bamser

Hjemmelavet pålægschokolade

Hjemmelavet pålægschokolade

Indrømmet… vi elsker virkelig pålægschokolade herhjemme. Halvdelen af os er til lys chokolade og den anden halvdel er til mørk. Det var den mørke pålægschokolade, der vandt, da vi skulle lave det idag 😉

Det er simpelthen så nemt at lave selv. Og vi brugte forskellige småkageudstikkere til at forme pålægschokoladen.

Et kæmpe hit hos pigerne! 🙂

Et skønt lille projekt til weekenden.

Kh Charlotte

 

Hjemmelavet pålægschokolade 

Du skal bruge:
100 g mørk eller lys chokolade (vi brugte en 70% chokolade)
Evt krymmel
Småkageudstikkere (kan undlades)

 

  1. Smelt chokoladen over et vandbad (du kan garanteret også gøre det i en mikrobølgeovn, det har jeg bare ingen erfaring med ;-)).
  2. Find en bageplade frem og kom et stykke bagepapir derpå. Hæld den smeltede chokolade på bagepapiret og smør chokoladen ud i et jævnt lag.
  3. Hvis du har lyst til at pynte pålægschokoladen med lidt krymmel eller frysetørrede bær, skal du gøre det nu – inden den tørrer.
  4. Efter ca. 4-5 minutter og når den ikke længere er helt våd, så skal du udstikke eller skære chokoladen i den form, som du ønsker pålægschokoladen skal have. Den må ikke stivne for meget, for så knækker den, når du bruger udstikkerne.
  5. Når chokoladen er helt stivnet, er den klar til at blive spist på en lækker lun bolle eller et stykke ristet rugbrød. Mums 🙂
  6. Pålægschokoladen skal opbevares i en lufttæt beholder i køleskabet.

Vidste du…

…at du i mine populære onlineboxe Babybite Boxen og Børnebite Boxen får adgang til over 200 opskrifter specialudviklet til baby (4-12 mdr) og børn (fra 1 år +). Og så får du helt unik viden og din baby og dit barns spisevaner (og hvordan du undgår kræsenhed).

Over 1000 forældre har allerede valgt deres box – og der er masser plads til dig også! 🙂

Jeg håber, at vi ses 🙂

 

 

 

 

 



Bookmark and Share




Forrige indlæg
Jordbærpandekager m. havregrødsrester
Næste Indlæg
7 genveje til en nemmere hverdag med FOOD PREP






Læs næste indlæg
Jordbærpandekager m. havregrødsrester
Jordbærpandekager m. havregrødsrester Herhjemme hænder det (ret ofte), at vi har lidt havregrød i overskud efter morgenmaden...
Gratis mini-kursus: Sådan undgår du magtkampe med maden