Opskrift på sund Kaptajn Rødtud Is med granatæble - rigtig god til børn, som er ved at få tænder

Kaptajn Rødtud is

Kaptajn Rødtud is

Disse granatæble is er bl.a. rigtig dejlige, til hvis dit barn er igang med at få tænder, og gummerne generer. De er milde i smagen og fulde af vitaminer – og vigtigst af alt, så beroliger de gummerne med den afkølende effekt. Herudover er de dejlige i forbindelse med sygdom, hvis appetitten er lille.

Disse is er sunde og dejligt forfriskende, så du kan endda overraske dit barn en dag og sige at: “idag er der is til morgenmad”:-)

Kærlige hilsner
Charlotte

Kaptajn Rødtud (7-8 mdr.)
Opskrift på 4 små is


Du skal bruge:

Saften fra ét granatæble 

4-5 friske hindbær

Saft fra 1/2 appelsin (eller vand)

4 Isforme

4 ispinde

Pres saften ud af granatæblet (brug gerne en helt almindelig “citronpresser”) og sigt overskydende kerner fra. Pres også saften ud af appelsinen.
Blend saften sammen med de friske hindbær (som du har skyllet grundigt) og kom blandingen op i 4 isforme. Hvis der hører ispinde til isformene, kan du bruge dem. Men du kan også bruge ispinde af træ. I så fald skal du lige lade isene fryse lidt i isformene (i en times tid), og herefter komme ispindene i formene. På denne måde holder ismassen pinden på plads, så den ikke vælter til siden.

Lad dem isene fryse natten over. Så er de klar til servering!

Husk altid at være sammen med dit barn, når han/hun spiser. Det er både vigtigt af sikkerhedsmæssige årsager, men også i lyset af, at dit barn lærer at spise, når der er nærvær, kærlighed og tryghed omkring sig. 

Husk altid at hjælpe dit barn i det omfang, der er brug for det. 

Har du lyst til hverdagsinspiration omkring jeres familiemåltider?  

I mine online maduniverser Babybite Boxen og Børnebite Boxen får du i hvert univers adgang til over 200 dejlige opskrifter til familien. Og så får du helt unik viden og inspiration til, hvordan du skaber hyggelige familiemåltider og masser af madglæde hos dine børn.

Du kan læse meget mere om de to maduniverser lige her.Bookmark and Share
Forrige indlæg
Madpakke-pandekage
Næste Indlæg
Kan man komme makrel ovenpå leverpostej?


Læs næste indlæg
Madpakke-pandekage
Madpakke-pandekage Denne skønne opskrift er fra det hæfte fuld af madpakke-inspiration, som jeg sidste år lavede i samarbejde...