Sådan forbereder du eftermiddagsmaden til dit sultne barn
BLOG /

Madplaner til eftermiddagsmaden

Madplaner til eftermiddagsmaden

Hold op, hvor er går det hele bare SÅ meget nemmere, når hverdagen planlægges. Synes ofte at vi erfarer dette herhjemme! For det er tit, at vi glemmer planlægningen – for så at haste tilbage til den, fordi hverdagen ellers bliver lidt for kaotisk.

Herhjemme oplever jeg virkelig, at hvis ikke tiden bliver struktureret, kan det ofte føre til frustrationer og skæld ud fordi tingene skal ske i “hu-hej-hast”.

Derfor ELSKER jeg planlægning. Det medvirker til en nemmere hverdag.

Det er også én af årsagerne til, at jeg, i mine boxe, har udviklet madplaner til eftermiddagsmaden/ulvetimemaden. Én madplan varer én uge, og der hører endda indkøbsliste med.

Det smarte ved disse ulvetimemadplaner er, at du også kan bruge maden, når du laver madpakke til dit barn. På den måde får du faktisk både styr på eftermiddagsmaden OG madpakken i løbet af ugen.

Nøj, hvor vi nyder godt af dette.

Herudover giver det simpelthen så meget ro, at man på forhånd ved, hvad man skal give sit barn at spise, når man kommer (sultne) hjem fra institution og skole.

Du kan se et eksempel på en eftermiddags-madplan lige herunder 🙂

Du kan også sagtens få fingrene i madplanerne. Du finder dem i BØRNEBITE BOXEN.
Hvis du er gerne vil have madplaner tilpasset din baby, så skal du hoppe over i BABYBITE BOXEN, for her får du over 28 ugers madplaner + opskriftbøger!!

 

 Bookmark and Share
Forrige indlæg
Konkurrencebetingelser hos Babybite.dk
Næste Indlæg
Koldthævede navneboller


Læs næste indlæg
Konkurrencebetingelser hos Babybite.dk
Konkurrencebetingelser hos Babybite.dk  Konkurrencerne på Babybite's Facebookside er ikke på nogen måde sponsoreret,...