Mælk handler om kærlighed

Mælk handler om kærlighed

Mad og kærlighed hænger sammen uanset, hvor maden kommer fra…

Forleden læste jeg tilfældigt et interview med skuespiller og singer-songwriter Amanda Seyfried, og hun sagde noget, som jeg synes er så utrolig rigtigt.

Amanda er selv lige blevet mor, og i den sammenhæng er hun (ligesom mange andre) stødt på rigtig mange fordomme om, hvis man ikke kan eller har mulighed for at amme.

Det fik hende til at komme med denne udtalelse:

“Breastfeeding is awesome. Formula is awesome. Feeding your baby is awesome. Not awesome? Judgement.” (citat Amanda Seyfried)

Ja tak!

Modermælk er RIGTIG godt. Hvis det ikke er en mulighed er modermælkserstatning også RIGTIG godt! Det handler om kærlighed til sit barn. Og kærligheden sidder ikke i mælken, men i den omsorg man giver sit barn, imens man giver mælk (hvad enten det er modermælk eller modermælkserstatning!). Hvor gad jeg bare godt, hvis vi sammen kunne støtte op om det fantastiske job, som mødre (og fædre) dagligt gør, når de giver deres børn mad – uanset om det kommer fra et bryst eller en flaske.

Kærligst,

Charlotte
Ernæringsspecialist, forfatter og stifter af Babybite.dk
Trænet i metoden Senquential Oral Sensory (S.O.S) approach to feeding 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Giv din baby masser af madglæde fra starten…

Har du brug for inspiration til, hvad du kan give din baby af milde begynder-opskrifter, de rer dejlige for maven? Eller er du utryg ved at skulle starte op med skemaden? Eller fingermaden?

Jeg har udviklet et helt særligt online spiseunivers til din baby (og dig). I BABYBITE BOXEN) kan du blive holdt kærligt i hånden, imens du kan lade dig inspirere omkring din babys madvaner og spisning ved hjælp af:

  • Over 200 opskrifter specielt udviklet til baby (og familien)
  • E-bøger
  • Madplaner
  • Artikler
  • Ubegrænset brevkasse-rådgivning
  • Adgang til et kærligt og hjertevarmt Facebook-forum med masser af videoer og sparring

Læs mere lige her:

Del dette indhold:

Facebook
LinkedIn
E-mail