Tanker om brystmælk versus modermælkserstatning
Baby / BLOG /

Mælk handler om kærlighed

Mælk handler om kærlighed

Mad og kærlighed hænger sammen uanset, hvor maden kommer fra…

Forleden læste jeg tilfældigt et interview med skuespiller og singer-songwriter Amanda Seyfried, og hun sagde noget, som jeg synes er så utrolig rigtigt.

Amanda er selv lige blevet mor, og i den sammenhæng er hun (ligesom mange andre) stødt på rigtig mange fordomme om, hvis man ikke kan eller har mulighed for at amme.

Det fik hende til at komme med denne udtalelse:

“Breastfeeding is awesome. Formula is awesome. Feeding your baby is awesome. Not awesome? Judgement.” (citat Amanda Seyfried)

Ja tak!

Modermælk er RIGTIG godt. Hvis det ikke er en mulighed er modermælkserstatning også RIGTIG godt! Det handler om kærlighed til sit barn. Og kærligheden sidder ikke i mælken, men i den omsorg man giver sit barn, imens man giver mælk (hvad enten det er modermælk eller modermælkserstatning!). Hvor gad jeg bare godt, hvis vi sammen kunne støtte op om det fantastiske job, som mødre (og fædre) dagligt gør, når de giver deres børn mad – uanset om det kommer fra et bryst eller en flaske.

Husk at jeg hjælper og støtter dig på hele din babys madrejse – du kan læse mere lige herunder 🙂

Kærligst,

Charlotte
Ernæringsspecialist, forfatter og stifter af Babybite.dk
Trænet i metoden Senquential Oral Sensory (S.O.S) approach to feeding 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

OBS

Er du også en smule usikker på, hvordan du giver din baby den bedste start på skemaden? Hvilken babymad, der er den bedste at starte med? Hvornår du skal igang med fingermaden? Hvordan du sørger for at din baby får nok jern igennem kosten osv?

Så fortvivl ikke. For jeg hjælper dig på hele babys madrejse 🙂

I BABYBITE BOXEN får du over 150 specialudviklede opskrifter, over 20 E-bøger om babys sundhed og spisevaner, inspirationsvideoer, podcasts, ubegrænset vejledning med mig, sundhedstemaer, adgang til en lukket Facebook-gruppe og meget mere!

Læs mere lige her:Bookmark and Share
Forrige indlæg
Små månebrød
Næste Indlæg
"Ellie...hvad vil du have i din havregryn?"


Læs næste indlæg
Små månebrød
Små månebrød ca 8-10 stk (afhængig af størrelsen) Du skal bruge: 4 dl fingervarmt vand (bland koldt vand med kogende...
Gratis E-bog