Magisk wellness for hele familien - anmeldelse af Dea Náttúra spa
BLOG /

Magisk wellness for hele familien

Magisk wellness for hele familien

Jeg vil gerne tage dig med på en lille rejse. En af de mest afslappende rejser, som jeg selv har været på i meget lang tid.

Det hele begyndte, da jeg sidste år mødte den søde Amélie Dea Lenel på Babymessen i København. Vi faldt i snak, og det viste sig, at hun var i gang med noget så skønt, som at åbne et familie spa midt på Vesterbro. Vi aftalte at tales ved, og pludselig fik jeg en mail fra Amélie. Hendes familie spa Dea Náttúra var nu åbnet, og hun hun ville gerne invitere mig forbi for at se det hele. Det ville jeg naturligvis rigtig gerne!

Dea Náttúra er et nordisk inspireret familiespa i hjertet af Vesterbro, og grundstenene for stedet er, at det bygger på gamle islandske traditioner. Idéen med netop dette spa er, at det er for HELE familien, dvs at der både er noget for baby, det større barn, mor og far.

Det er Amélie, som er kvinden og sjælen bag dette skønne sted. Hun er bl.a. uddannet jordemoder og afspændingspædagog, så man er i yderst kompetente hænder.

 

Dea náttúra

Hos Dea Náttúra bliver man forkælet fra dét sekund, man kommer ind af døren. Når man tager skoene af, mærker man straks varmen i fødderne fra det flotte hvide gulv – og det er jo især dejligt, hvis man har en baby, der gerne vil lidt ned og kravle.
Pejsen, der er baseret på vanddamp, er noget af det første man ser, og den virker helt fortryllende i det lille rum.

Jeg fik plads i en blød og varm stol og fik fødderne i saltvand med varme sten i bunden. Der sad jeg i ro og mag og nød en kop te, imens der blev afspillet sjælevarmende (og nærmest meditativ) musik i baggrunden.

 

Balsam for krop og sjæl

Det først jeg skulle prøve var noget, som jeg aldrig havde hørt om før: En infrarød solosauna. Denne skulle bl.a. være god for:

  • at mindske stress
  • at give et boost til immunforsvaret
  • at blødgøre muskelvævet
  • at afgifte ophobede kemikalier og giftstoffer

Det var lige noget for mig! Jeg prøvede den Infrarød Solosauna i 20 minutter, og jeg var ret begejstret. Det var en helt speciel oplevelse at få varmet kroppen igennem på den måde, og ja, jeg fik virkelig slappet af!

Amélie fortalte, at denne behandling bl.a. er populært blandt mænd, imens deres partner får en anden behandling fx kropsmassage eller ansigtsbehandling.

 

Det næste jeg skulle prøve var “Nordens Moder – kropsmassage”. Denne behandling skulle være exceptionel god for gravide og nybagte mødre. Selv om jeg ikke er nogle af delene, ville jeg gerne prøve den, fordi den simpelthen lød så dejlig!

Lad mig sige det sådan – jeg har fået de børn, jeg skal have! Men i et split sekund ønskede jeg faktisk at være gravid igen. For sikke en vidunderlig og afslappende oplevelse det må være for både mor og barnet i maven, at få sådan en graviditetsmassage, som “Nordens Moder”.
Som mor til to skønne krudtugler, kan man bestemt også trænge til lidt indre ro og afslapning – og det gav denne behandling mig absolut også.
En vigtig detalje: massagebriksen er specialdesignet til at give den bedste støtte og aflastning både under og efter graviditeten. Der er ikke noget, der er overladt til tilfældighederne hos Amélie.

 

“Velkommen til verden, baby”

De behandlinger, som jeg fik, var blot to ud af mange. Fx tilbyder Amélie også “Velkommen til verden”-behandlingen, som er et baderitual for den nyfødte baby. Denne behandling er med til “At genskabe miljøet fra livmoderen med varmt omsluttende fysiologisk saltvand, som er healende og skaber tryghed for det lille nye individ”.
Samtidig får man rådgivning omkring fødselsoplevelsen, amning, søvnrytme og den nye rolle som forældre!

 

Et lille magisk åndehul

Det helt særlige ved Dea Náttúra er netop, at det er et wellness, som har fokus på hele familien. Det er et lille, unikt og personligt sted fuld af sjæl, og som tilbyder wellnessbehandlinger til både den gravide, den nybagte mor, den nybagte far, til babyen og til barnet. Alle andre er naturligvis også velkomne!

For Amélie handler det om meget mere end wellness. Det handler også om “at skabe en blid overgang fra livmoder til den ydre verden, som er en vigtig del af omsorgen og mødet med spædbarnet.”

Og det er hvad, der gør Dea Náttúra til sådan et unikt sted. Det er wellness for hele familiens krop og sjæl.

 

Det har bestemt ikke været mit sidste besøg hos Dea Náttúra. Jeg er vild med både konceptet, sjælen der ligger bag samt den professionelle tilgang som Amélie har.
Jeg skal uden tvivl have min ældste datter, Ellie på 5 år, med derind til en hyggelig mor/datter dag sammen.

 

OBS!

Alle abonnenter af Sundhedsboxen (både BABY, – TUMLINGE og BØRNEBOXEN) får 30% i rabat ved deres første besøg hos Dea Náttúra. Herefter får man 10% i rabat ved alle fremtidige besøg!

Husk også, at hvis du er medlem af Sygesikringen Danmark, og du enten er gravid eller under barsel, har du nu mulighed for at kunne få refunderet 30 % af behandlingens pris.

Vil du vinde en behandling hos Dea Náttúra??
Så skal du altså holde godt øje med min julegavekalender, der starter i slutningen af november.

 

INFO om Dea Náttúra

Adresse: Westend 18 1661 København V

Mail: info@deanattura.dk

Tlf.: 25751661

Website: www.deanattura.dk

 

 

 Bookmark and Share
Forrige indlæg
Dejlige kanelsnurrer
Næste Indlæg
Klatkager af havregrød


Læs næste indlæg
Dejlige kanelsnurrer
Dejlige kanelsnurrer Opskrift på 12-15 stk. Du skal bruge: Dejen: 50 g gær 1 kg hvedemel 5 dl letmælk 80 g sukker 150...