Majs fladbrød – perfekt fingermad
Disse dejlige majs fladbrød har en blød struktur, som gør dem nemme at spise som fingermad. Og så indeholder de majs, som rigtig mange børn godt kan lide, fordi majs har en sødlig smag 🙂
Kom fx lidt avocado-dip (blendet avocado, mayo og citronsaft) eller smør ovenpå majsbrødene.
Herhjemme er fladbrødene et stort hit – og fik jeg sagt, hvor nemme de er at lave?! Det tager ikke mere end 5 minutter, så er de klar til servering! 🙂
Majs fladbrød (6-7 mdr.+)
6-8 stk
Du skal bruge:
2 dl majs
3 1/2 spsk fintsigtet rugmel
2 æg
Blend majs og æg sammen til en fin puré. Rør herefter melet i.
Steg små flade majsbrød i lidt fedtstof.
Du kan både servere dem lune og afkølede, hvilket gør dem perfekte at tage med på en lille sommer picnic 🙂
Få adgang til over 150 specialudviklede opskrifter i min populære BabyBite Box.
Prøv BABYBITE BOXEN for under 3,50 kroner om dagen!
Jeg har udviklet et helt særligt onlineunivers (BABYBITE BOXEN), hvor du kan blive holdt kærligt i hånden, imens du kan lade dig inspirere omkring din babys madvaner, sundhed og trivsel ved hjælp af:
- Bunker af opskrifter
- E-bøger
- Podcasts
- Videoer
- Temaer om kolik, sygdom, kosttilskud, din babys madfaser
- Ubegrænset brevkasse-rådgivning
- Faste rabatter til skønne webshops
- OG så får du adgang til en overraskelse HVER måned.
