Halloween edderkopper

Halloween edderkopper

Nogle gange skal der ikke så meget til 🙂 Disse søde halloween edderkopper kræver kun flødeboller og lakridssnørebånd (og et par øjne – men dem kan du undlade).

Halloween edderkopperne er nogle, man IKKE deler ud af, når ungerne kommer og ringer på døren d. 31/10 😉 Men der er jo også alle de børn, som (af mange årsager) ikke har mulighed for at komme med ud og rasle med poserne.

De skal jo ikke snydes for Halloween – og med denne opskrift, tror jeg bestemt ikke, at de føler sig snydt 🙂

 

Søde halloween edderkopper

Du skal bruge:
4 flødeboller
5-6 lakridssnørebånd 
Øjne (jeg har brugt plastiskøjne UDEN lim fra Panduro hobby)

 

Jeg synes, at det er nemmest at portionsanrette edderkopperne. Men man kan også sagtens lave dem på et stort fad (som evt. er pyntet med edderkoppespind og andre sjove halloween-ting).

Læg en flødebolle på en tallerken. Benene  laver du af lakridssnørebånd. Mine edderkopper fik kun 6 ben, fordi jeg ikke lige syntes, at der var plads til 8 😀

Hvis du bruger plastikøjne, så brug dem uden lim. Du kan få dem til at hænge fast, ved at smøre flødebollen med en smule vand, der hvor øjnene skal sidde.

Så er de klar til at sprede masser af uhygge 😉

 

Populære halloweenopskrifter

Dødninge småkager

Monster pandekager

 

Gør som over 500 andre forældre allerede gør: Vælg din box herunder og træd ind i et kæmpe onlineunivers med over 300 siders opskrift og sundhedsinspiration til dit barn. 

 

Del dette indhold:

Facebook
LinkedIn
E-mail